Sisältöjulkaisija

angle-left Nuorisovaltuusto jakaa 1 500 ilmaislippua Mehtimäki LIVE -tapahtumaan

Nuorisovaltuusto jakaa 1 500 ilmaislippua Mehtimäki LIVE -tapahtumaan

Joensuun nuorisovaltuusto jakaa joensuulaisille 13–18-vuotiaille nuorille 1 500 ilmaista lippua Mehtimäki LIVE -tapahtumaan. Koulujen päättäjäislauantaina 4. kesäkuuta Bolt-stadionilla ovat esiintymässä SANNI, Younghearted, Spekti, Ida Paul & Kalle Lindroth sekä nuorisovaltuuston järjestämän Stagelippu- artistikilpailun voittaja J-UHO. 

Ilmaisen permantolipun voi varata Youth Card-sovelluksesta tai nuortenjoensuu.fi-verkkosivujen kautta. Tapahtuman ennakkorannekkeenvaihto järjestetään 30.5.–4.6., tarkemmat aikataulut ja rannekkeenvaihtopisteet ilmoitetaan lipun varanneille lähempänä tapahtumaa tekstiviestillä sekä osoitteessa www.joensuu.fi/mehtimaki-live

Mehtimäki LIVE tapahtuman järjestävät yhteistyössä Joensuun Maila ja Joensuun nuorisovaltuusto. Erityisesti nuorille suunnatun musiikkitapahtuman järjestäminen on ollut nuorisovaltuuston pitkäaikainen haave. 

– Vihdoinkin pääsemme toteuttamaan yhden meidän suurimmista haaveista, eli festarit nuorille. Toivottavasti nähdään mahdollisimman monta nuorta yhdessä bailaamassa meidän kanssa, hehkuttaa nuorisovaltuuston puheenjohtaja Eemeli Onatsu.

– Kiitämme Joensuun kaupunginjohtajaa ja kaupunginhallitusta taloudellisesta tuesta, joka mahdollistaa tapahtuman järjestämisen. Nyt on vihdoinkin huipputilaisuus joensuulaisille nuorille nauttia eturivin artisteista maksutta, sanoo nuorisovaltuuston sihteeri Otso Välimäki

Tapahtuma-alueelta löytyy nuorisovaltuuston järjestämä chillailu-alue, valokuvausseinä ja festarimeikkejä.

– On ollut ilo seurata yhdessäolon ja tekemisen riemua haastavan ajanjakson jälkeen. Tämä tapahtuma on erityisen tarpeellinen ja tärkeä tapahtuma niin järjestäjille kuin osallistujille. Olette sydämellisesti tervetulleita juhlimaan kesäloman alkua, toivottaa nuorisoasiamies Jutta Kukkonen.

***

Uutista päivitetty 3.6.2022. Uutisesta poistettu tieto ilmaisista bussikuljetuksista. Kuljetukset on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi. 

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.