Sisältöjulkaisija

angle-left Näädänkadun rakentamistyöt käynnistyvät toukokuun alussa

Näädänkadun rakentamistyöt käynnistyvät toukokuun alussa

Joensuun kaupunki aloittaa toukokuun alussa, viikolla 18, kadun saneerauksen Näädänkadulla. Näädänkatu sijaitsee Hukanhaudalla lähellä Nepenmäen koulua. Saneerauksen yhteydessä tehdään louhintatyötä, josta aiheutuu melua ja tärinää.

Rakennustöiden aikana Näädänkatu suljetaan läpiajoliikenteeltä vaiheittain, alkaen Kärpänkadun ja Näädänkadun risteyksestä. Rakentamisessa edetään vähitellen kohti Hukanhaudantietä. Jalankulkijoille ja pyöräilijöille järjestetään kiertotie rakennustyömaan ohi. Alla olevissa karttakuvissa on havainnollistettu liikenteenohjausta alueella.

Rakennustyöt alkavat Näädänkadulla puiden kaadolla ja asvaltin poistolla. Myös Kärpänkadun liikennettä joudutaan rajoittamaan rakennustyön alkuvaiheessa.

Näädänkadun asukkaille pyritään järjestämään kulku ajoneuvoilla koteihinsa koko urakan ajan, mutta tarvittaessa järjestetään pysäköintipaikka läheiselle tontille.

Rakennustöiden on arvioitu kestävän loppusyksyyn saakka.

 

Rakennustöiden seuraava vaihe alkaa 5. lokakuuta 2023

Saneerauksessa on edetty vaiheeseen, jossa Näädänkatu suljetaan Hukanhaudantien päästä liikenteeltä. Jalankulun ja pyöräilyn tilapäiset reitit on osoitettu oheisella kartalla.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.