Sisältöjulkaisija

angle-left Mutalaan uusi ulkokuntoilualue

Mutalaan uusi ulkokuntoilualue

Mutalan koulun välittömään läheisyyteen on rakennettu uusi matalan kynnyksen ulkokuntoilualue. Alueen laitteet on sijoitettu kuntorata -tyyppiseksi kokonaisuudeksi, jota on helppo kiertää yksin tai vaikkapa kaverin kanssa kisaillen. Alueelle pystytetyssä ohjetaulussa on treeniohjelmat kolmelle eri kunto- ja taitotasolle. Nämä helpottavat osaltaan alueen kuntovälineiden testaamista

Alueen kuntopyörissä on satulan korkeudensäätö ja vastusta voi säätää sekä pyörän näytöstä että puhelimeen asennettavan sovelluksen kautta. Kuntopyörien näytöstä voi seurata nopeutta, poljettua matkaa, poltettuja kaloreita ja polkemisen tehokkuutta.

Mutalan alueen suunnittelussa on kuultu asukasyhdistystä sekä Mutalan koulun opettajia ja oppilaita. Alakoulun läheisyys on otettu huomioon mm. välinevalinnoissa ja turva-alustoissa.

Lisätietoa Joensuun ulkokuntoilualueista saa liikunnan nettisivuilta osoitteesta www.joensuu.fi/ulkokuntoilualueet. Katso myös videolta, miltä Mutalan uudella kuntoradalla taiteilu näyttää!

 

Lisätietoa

Rakentaminen ja suunnittelu:
Paula Lamminsalo
Puistosuunnittelija
p. 050 913 1664,
paula.lamminsalo@joensuu.fi

Liikuntapalvelut:
Olga Wasenius
Liikuntakoordinaattori
p. 050 3598661
olga.wasenius@joensuu.fi

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.