Sisältöjulkaisija

angle-left Music Against Drugs järjestää yläkoululaisille musiikki- ja kuvakilpailut sekä maksuttoman iltatapahtuman Whisperillä

Music Against Drugs järjestää yläkoululaisille musiikki- ja kuvakilpailut sekä maksuttoman iltatapahtuman Whisperillä

Music Against Drugs ry järjestää Joensuun yläkoululaisille musiikki- ja kuvakilpailut sekä maksuttoman iltatapahtuman Nuorisokeskus Whisperillä 31. maaliskuuta. Lisäksi kouluilla järjestetään viikolla 13 ehkäisevän päihdetyön kouluviikko.

Kilpailut ja tapahtumat ovat osa yläkoululaisille suunnattua Music Against Drugs - päihdekasvatuskokonaisuutta, joka toteutetaan yhteistyössä Joensuun kaupungin kanssa.

Musiikkikilpailu on suunnattu alle 25-vuotiaille nuorille, ja siihen voivat osallistua niin yksilöartistit kuin bänditkin. Musiikkikilpailu toteutetaan verkkomuotoisena YouTubessa ja kilpailun voittaa eniten tykkäyksiä ja jakoja kerännyt osallistujakappale. Kilpailun voittaja palkitaan omalla logolla varustetulla taustakankaalla iltatapahtumassa Whisperillä 31.3. Lisätietoja kilpailusta täällä.

Kuvakilpailun teemana on “ilo” ja kisaan voi osallistua joko aiheesta kertovalla valokuvalla, piirustuksella tai maalauksella, tyyli on vapaa. Kilpailuun osallistuneet kuvat julkaistaan Music Against Drugs ry:n Instagramissa ja kolme eniten tykkäyksiä kerännyttä kuvaa palkitaan Polaroid-kameroilla. Lisätietoja kilpailusta täällä.

Ilmoittautuminen kilpailuihin päättyy 12.3.2023.

Music Against Drugs -iltatapahtuma järjestetään Nuorisokeskus Whisperillä (Kauppakeskus Iso Myy, Kauppakatu 28, 2 krs) perjantaina 31.3. kello 17–22. Ohjelmassa on mm. pop-up-pakohuone, VR-lasien testausta ja muita pelipisteitä, hohtobileet sekä Kahoot-tietovisoja. Mukana myös toimintatori, jossa pääsee tutustumaan harrastusmahdollisuuksiin Joensuussa. Tapahtuma on suunnattu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Lue lisää iltatapahtumasta ja toimintatorista.