Sisältöjulkaisija

angle-left Motonet Areenan käyttöönotto viivästyy - palloiluhallia ei oteta käyttöön kevään 2022 aikana

Motonet Areenan käyttöönotto viivästyy - palloiluhallia ei oteta käyttöön kevään 2022 aikana

Mehtimäelle valmistuvaa Motonet Areenaa ei oteta käyttöön suunnittelussa aikataulussa vuoden 2022 tammikuun alkuun mennessä. Syynä käyttöönoton viivästymiselle on parketin liiallinen kuivuminen ilmanvaihto- ja sääolosuhteista johtuen sekä tilaajan erillishankintana olleiden siirtokatsomoiden valmistumisen viivästyminen. Siirtokatsomotoimittajan mukaan katsomoiden valmistumisen viivästyminen johtuu teräsrunkojen saatavuusongelmista.

– Tällä hetkellä on mahdotonta arvioida milloin Motonet Areena saadaan käyttöön. Näin ollen on kaikkien käyttäjien ja kumppaneiden osalta reilua todeta, että Motonet Areena ei ole käytössä koko keväänä. Teemme varmasti kaikkemme, että halli saataisiin käyttöön aikaisemminkin, sillä tarve käytölle on suuri, sanoo Joensuun kaupungin liikuntajohtaja Timo Heinonen.

Motonet Areenan valmistumista ja käyttöönottoa arvioidaan säännöllisesti yhteisissä palavereissa rakennuttajan ja rakentajan kanssa. Motonet Areenan tilanteesta ja käyttöönoton aikataulusta tiedotetaan helmikuussa vuonna 2022.

Motonet Areenan on ollut tarkoitus vastata ennen kaikkea sisäpalloilulajien harjoitus- ja kilpailutoiminnan sekä Itä-Suomen yliopiston liikuntakasvatuksen tilatarpeisiin. Motonet Areenan käyttöönoton viivästyminen tarkoittaa muun muassa sitä, että Joensuu Areenan siirtoparkettia ei poisteta käytöstä vuodenvaihteessa, vaan se säilyy käytössä Motonet Areenan käyttöönottoon saakka. Myös Motonet Areenan valmistumiseen liittyvät vuorojakomuutokset astuvat voimaan vasta sitten, kun Motonet Areena on saatu täysipainoiseen harjoitus- ja kilpailukäyttöön.

Motonet Areenan käyttöönoton viivästyminen aiheuttaa myös ottelusiirtoja. Liikuntapalvelut käyvät ottelusiirrot lävitse tapauskohtaisesti yhdessä urheiluseurojen kanssa.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.