Sisältöjulkaisija

angle-left Mitä tunteita Joensuu herättää? Tule mukaan työpajaan keskustelemaan Joensuun vahvuuksista!

Mitä tunteita Joensuu herättää? Tule mukaan työpajaan keskustelemaan Joensuun vahvuuksista!

Joensuun kaupunki kutsuu kaupunkilaisia ja alueen järjestöjä avoimiin työpajoihin keskustelemaan Joensuun vahvuuksista, kotiseutuylpeydestä ja onnellisuuden kokemuksista.

Kaupunkilaisten yhteinen työpaja järjestetään maanantaina 17. toukokuuta kello 15 ja järjestöjen työpaja maanantaina 24. toukokuuta kelo 17. Työpajat pidetään virtuaalisesti.

– Työpajoissa keskustellaan avoimesti siitä, mikä tekee ihmisen onnelliseksi Joensuussa, mitkä asiat meillä ovat hyvin tai mitä asioita meidän tulisi kehittää. Etsimme myös ajatuksia siitä, millainen on joensuulainen mielenlaatu. Näitä näkemyksiä tarvitaan, jossa osaamme paremmin tulevaisuudessa kertoa myös kaupungin vahvuuksista, kertoo Joensuun kaupungin markkinointijohtaja Markku Pyykkönen.

– Kuka tahansa voi vapaasti ilmoittautua työpajoihin mukaan eivätkä ne vaadi osallistujalta valmistautumista. Nyt on mahdollisuus antaa palautetta ja osallistua kaupungin kehittämiseen. Kaikki palaute on arvokasta ja sitä tarvitaan uuden konsernistrategian valmistelussa. Korona tuo luonnollisesti oman haasteensa työpajojen pitämiseen, joten siksi pidämme työpajat verkossa. Osallistuja tarvitsee vain tietokoneen, verkkoyhteyden ja toimivan sähköpostin, jatkaa Pyykkönen.

Kaupunkilaisten 17. toukokuuta pidettävän työpajan ilmoittautuminen päättyy perjantaina 14. toukokuuta kello 16. Järjestöjen työpajaan ilmoittautuminen päättyy perjantaina 21. toukokuuta kello 16. Työpajoihin ilmoittaudutaan osoitteessa joensuu.fi/jokaisen-joensuu.

Jokaisen Joensuu -kyselyllä kartoitetaan kaupunkilaisten osallisuuden kokemuksia

Osana Joensuun kaupungin tulevan konsernistrategian valmistelua Joensuun kaupunki kerää kaupunkilaisilta palautetta vaikuttamismahdollisuuksista ja osallisuuden kokemuksista myös kyselyllä. Annettuja vastauksia käytetään strategiatyön lisäksi kaupungin osallisuusohjelman luomisessa, jota valmistellaan yhdessä Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry:n kanssa.

Kysely on avoinna toukokuun loppuun saakka osoitteessa joensuu.fi/jokaisen-joensuu.

Kyselyn suoralinkki: https://link.webropolsurveys.com/S/102DFABD08B248F7.

Kyselyyn voi vastata myös paperisena kaupungin palvelupisteissä.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.