Sisältöjulkaisija

angle-left Miljoonasade ja Joensuun kaupunginorkesteri viihdekonsertissa- Lapsuuteni sankarille torstaina 18.3.

Miljoonasade ja Joensuun kaupunginorkesteri viihdekonsertissa- Lapsuuteni sankarille torstaina 18.3.

Carelia-salissa juhlitaan torstaina 18.3. kun 35-vuotias Miljoonasade ja Joensuun kaupunginorkesteri esiintyvät yhdessä.

Joensuun kaupunginorkesterin monipuolinen ohjelmisto tarjoaa kuulijoilleen torstaina 18.3. viihdekonsertin, jossa suomirokin legenda, Miljoonasade esiintyy yhdessä Joensuun kaupunginorkesterin kanssa. Konsertissa kuulemme läpileikkauksen Miljoonasateen kuuluisimmista hiteistä. Kapellimestarina toimii yhtyeen kanssa levyttänyt Jukka Myllys.

Miljoonasade on tehnyt hittejä hittien ja keikkoja keikkojen perään. Tänä vuonna tämä Jyväskylästä lähtöisin oleva suomalainen rock-yhtye juhlii 35- vuotista taivaltaan kertoen suurta tarinaansa entistä ilmeikkäämmin ja mahtipontisemmin. Koskettava ohjelmisto käsittää lauluja neljältä eri vuosikymmeneltä. Vivahteikkaat ja toimivat orkesterisovitukset ovat Jyrki Heikkilän, Sampo Kasurisen ja Mauri Suménin käsialaa.

Konsertin nimikkokappale, Lapsuuden sankari oli 80- ja 90- lukujen taitteessa radiossa soiva hitti. Yhtyeen ennennäkemätön kokeilunhalu oli tuolloin aikaansa edellä, jossa uusia mahdollisuuksia ei jätetty käyttämättä esimerkiksi teknologiaa hyödyntäen. Myös väsymätön musiikillinen hiomisen halu on luotsannut yhtyeen menestyksen auraa.

Nyt on mahdollisuus tulla kokemaan ainutlaatuisia hetkiä ja jakamaan muistoja lapsuuden sankarin, Miljoonasateen kanssa LIVE-tapahtumaan. Torstaina kuultava konsertti lähetetään Carelia-salista ainoastaan Live- suoratoistona.

To 18.3. kello 19 
Miljoonasade
Joensuun kaupunginorkesteri
Jukka Myllys, kapellimestari

Katseluoikeus 10 euroa
OSTA LIPPU TÄSTÄ

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.