Sisältöjulkaisija

angle-left Mehtimäen beach volley -kenttien tilanne nähtävissä Joensuun varauskalenterista

Mehtimäen beach volley -kenttien tilanne nähtävissä Joensuun varauskalenterista

Mehtimäen beach volley -kenttien hallinnointi on siirretty Joensuun liikuntapalveluille. Näin ollen myös kenttien käytön periaatteet ovat samat kuin kaupungin muilla ulkoharjoittelupaikoilla. Kenttien käyttö on maksutonta silloin, kun kentillä ei ole varauksia. Kenttien varaustilanteen voi tarkistaa Joensuun varauskalenterista osoitteesta www.tilavajoensuu.fi.

Muista kaupungin liikuntapaikoista poiketen beach volley -kentille voi tehdä voi tehdä varauskalenterista myös varauksen. Hinta yksityishenkilölle on 6,00 € / tunti / kenttä. Varaus maksetaan varauksen teon yhteydessä. Varauksen voi tehdä korkeintaan yhden viikon (7 vrk) päähän ja maksua ei palauteta.

Joensuulaisille rekisteröityneille yhdistyksille ja seuroille hinta on 3,00 €/tunti/kenttä. Joensuussa sijaitsevien oppilaitosten arkipäivien vuorot klo 8.00 – 15.00 sekä urheiluseurojen alle 18-vuotiaiden vuorot ovat maksuttomia. Kyseiset varaukset hoidetaan liikuntapalveluiden kautta (liikunta@joensuu.fi).

Lajin etikettiin kuuluu, että käyttäjät tasoittavat ja harjaavat kentän oman vuoron päätteeksi. Välineet tähän löytyvät beach volley -kentiltä. Palloja kentillä ei ole.

 

Lisätietoa

Maria Kukkonen
varaussuunnittelija
p. 050 409 2201
maria.kukkonen@joensuu.fi

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.