Sisältöjulkaisija

angle-left Maskisuositus kaupunginorkesterin konsertteihin 8.10.2020 alkaen

Maskisuositus kaupunginorkesterin konsertteihin 8.10.2020 alkaen

Joensuun kaupunginorkesteri suosittaa maskien käyttöä konserteissaan 8.10.2020 alkaen. Suositus perustuu kiinteistön omistajan eli Itä-Suomen yliopiston ohjeistukseen. Itä-Suomen yliopisto suosittelee kasvomaskin käyttöä kaikissa tiloissa, joissa on kerralla useampia henkilöitä. Uusi maskisuositus tulee voimaan torstaina 8.10.2020. Aiemmin suositus koski vain tilanteita, joissa turvavälin pitäminen ei ole mahdollista.

– Pyydämme konserttiyleisöä varautumaan omin maskein tullessaan konsertteihin, kommentoi hyvinvointijohtaja Riitta Huurinainen.

Sinfoniakonsertteihin on turvallista tulla

Joensuun kaupunginorkesterin konsertteihin on turvallista tulla. Ohjeistusten mukaisia turvavälejä noudattamalla Carelia-saliin voidaan ottaa kerrallaan vain 152 kuulijaa. Joensuun kaupunginorkesteri on päättänyt esittää sinfoniakonsertteja kahteen kertaan. Näin mahdollisimman moni voi tulla turvallisin mielin konserttiin.

– Jatkossa turvallisuutta konserteissa lisää myös maskien käyttö. Toivomme, että yleisö on valveutunutta ja käyttää maskeja ohjeistuksen mukaisesti, hyvinvointijohtaja Riitta Huurinainen sanoo.

Turvallisuussyistä syyskuussa Joensuun kaupunginorkesterin konserteissa ei ole narikkapalvelua, väliaikaa eikä väliaikatarjoilua.

Yleisöä pyydetään istumaan konserteissa lippuun merkityllä paikalla. Näin varmistetaan riittävät turvavälit. Yleisön turvallisuudesta Joensuun kaupunginorkesterin konserteissa pidetään huolta turvavälien lisäksi myös tarjoamalla yleisölle käsidesiä.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.