Sisältöjulkaisija

angle-left Mari Pitkäsestä uusi henkilöstöjohtaja

Mari Pitkäsestä uusi henkilöstöjohtaja

Yhteiskuntatieteiden maisteri Mari Pitkänen aloitti Joensuun kaupungin henkilöstöjohtajana 5. syyskuuta. Pitkänen siirtyy virkaan kaupungin palvelusuhdepäällikön työstä. Joensuun kaupunginhallitus hyväksyi siirron yksimielisesti kokouksessaan maanantaina 4. syyskuuta.

- Otan innoissani vastaan uuden roolin kaupungilla. Nautin kovasti työskentelystä täällä. Olen saanut tutustua organisaatioon jo aiemmassa tehtävässäni ja siksi on helppo tarttua toimeen välittömästi myös tässä uudessa tehtävässäni. Joensuu on hieno työpaikka ja on ilo olla mukana kehittämässä sitä edelleen, iloitsee tuore henkilöstöjohtaja Mari Pitkänen.

Joensuun kaupungin henkilöstö- ja yhteysjohtajana toimi aiemmin Sari Kupiainen, joka irtisanoutui virastaan kesäkuussa siirtyessään uudelle uralle kauppiaaksi. Kupiaisen tehtävät jaettiin hallintosääntöuudistuksella kahteen osaan. Uuden hallintosäännön mukaan henkilöstöasioista vastaa henkilöstöjohtaja ja muut virkatehtävät siirtyvät kaupunginjohtajan alaisuuteen. Palvelusuhdepäällikön virka lakkautui hallintosäännön muutoksen yhteydessä.

- Kaupungin johdossa on syksyllä paljon muutoksia eläköitymisten takia. On hyvä, että henkilöstön johdon osalta säilyy jatkuvuus. Mari on osoittanut kykynsä ja sitoutumisensa ja saamme hänestä erinomaisen henkilöstöjohtajan, toteaa talousjohtaja Satu Huikuri.