Sisältöjulkaisija

angle-left Maksutonta liikuntaa ikääntyneille keskiviikkona 6.4.

Maksutonta liikuntaa ikääntyneille keskiviikkona 6.4.

Joensuun kaupunki järjestää yli 65-vuotiaille maksuttoman yleisövuoron uimahalleissa keskiviikkona 6.4. Maksuton yleisövuoro järjestetään Vesikossa klo 6-20 ja Rantakylän uimahallissa klo 12-20. Yleisön käytössä ovat altaat ja kuntosali. Muille käyttäjille uimahallit ovat käytössä normaalin hinnaston mukaisesti.

Keskiviikkona 6.4. Senioripihan sisäpihalla järjestetään maksuton, kaikille avoin liikuntahetki klo 13.00-13.45. Liikkeet voi suorittaa myös istuen tai rollaattoria apuna käyttäen. Liikuntahetken yhteydessä pääsee tutustumaan Kansalaisopiston kesän 2022 kurssitarjontaan. Kesän kurssitarjonnassa on mukana myös maksuttomia seniorikursseja.

Seniorikortti on yli 65-vuotiaille joensuulaisille tarkoitettu liikuntaan kannustava kortti. Keskusta-alueen seniorikortti oikeuttaa pääsyn uimaan ja kuntosalille Vesikossa sekä Rantakylän uimahallissa. Kortin voi ostaa uimahallien kassoilta. Maaseutualueen seniorikortti oikeuttaa yleisövuoroilla pääsyn kaikille maaseutualueen kuntosaleille sekä Kiihtelysvaaran ja Tuupovaaran liikuntasaleille. Kortin voi ostaa alueen omalta palvelupisteeltä sekä Joensuun kaupungin verkkokaupasta. Lisätietoa seniorikortista joensuu.fi/seniorikortti.

Viikolla 14 vietetään Ikäinstituutin Ikiliikkuja innostaa liikkeelle -hankkeen kampanjaviikkoa. Viestintäkampanjan ideana on muistuttaa arjen pienten valintojen merkityksestä hyvinvoinnille. Ikäinstituutti toivoo pysäyttävänsä viestin näkijät ja kuulijat miettimään omia tai iäkkään läheisen liikkumisen esteitä ja taklaamaan niitä.

 

Lisätietoa:

Olga Mononen

Liikuntakoordinaattori

olga.mononen@joensuu.fi / 0503598661

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.