Sisältöjulkaisija

angle-left Maaseutualueen kuntosalikausikortit ostettavissa verkosta

Maaseutualueen kuntosalikausikortit ostettavissa verkosta

Syyskuun alusta alkaen Joensuun maaseutualueiden kuntosalien kausikortti on mahdollista maksaa verkossa. Linkki verkkokauppaan löytyy osoitteesta www.joensuu.fi/kuntosalikausikortit. Uusien asiakkaiden sekä alennustuotteiden ostajien tulee verkossa maksamisen lisäksi asioida henkilökohtaisesti Enon, Kiihtelysvaaran, Pyhäselän tai Tuupovaaran palvelupisteellä (ks. www.joensuu.fi/asiakaspalvelupisteet). Tämä syystä, että kaikkien kuntosalien käyttö edellyttää voimassa olevaa kulkutunnistetta. Alennustuotteiden ostajien tulee käydä palvelupisteellä todistamassa oikeus alennukseen. Myös liikuntaseteliostot hoidetaan palvelupisteillä. Kuitenkin niin sanottujen vanhojen asiakkaiden osalta lisäajan kortille lataaminen onnistuu täysin verkon välityksellä.

Joensuun maaseutualueiden kuntosaleja koskeva kausikortti voi olla kolmen, kuuden tai kahdentoista kuukauden mittainen. Kausikortti oikeuttaa käyttämään seuraavia kuntosaleja: Uimaharjun urheilukeskuksen kuntosali, Enon urheiluhallin kuntosali, Kiihtelysvaaran liikuntahallin kuntosali, Niittylahden koulun kuntosali, Pyhäselän koulun kuntosali, Reijolan urheiluhallin kuntosali, Reijolan yhteisötalon kuntosali, Paavontien punttisali ja Tuupovaaran liikuntahallin kuntosali.

Edellä mainittujen korttien lisäksi Niittylahden urheiluhallin (so. Niittylahden opiston) kuntosalille on mahdollista ostaa kausikortti yhdeksi lukuvuodeksi tai koko kaudeksi. Kyseistä kausikorttia ei kuitenkaan ole mahdollista maksaa verkossa. Kaikki kuntosalikorttivaihtoehdot hintoineen on esitetty liikuntapalvelujen hinnastossa osoitteessa www.joensuu.fi/maksut.


Lisätietoa

Anu Korhonen
liikuntasuunnittelija

anu.korhonen@joensuu.fi / p. 050 5906530