Sisältöjulkaisija

angle-left Lyseon peruskoulun oppilaita ja henkilökuntaa koronakaranteeniin

Lyseon peruskoulun oppilaita ja henkilökuntaa koronakaranteeniin

Joensuun Lyseon peruskoulun oppilaita ja henkilökuntaa on asetettu karanteeniin koronavirukselle altistumisen takia.

Koronavirustartunta koulussa varmistui 12. tammikuuta. Tartunnan alkuperäksi epäillään kauppakeskus Matkusta Kuopiossa, jossa Kuopion kaupunki on tiedottanut mahdollisesta joukkoaltistumisesta koronavirukselle 2.–10.1.2021.

Karanteeniin asetettuja henkilöitä on yhteensä noin 60 ja Siun sote on ollut heihin suoraan yhteydessä. Koulu on tiedottanut koulutyön järjestelyistä perheitä Wilma-viestillä.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos on päivittänyt kansalaisille tarkoitettua yleistä maskisuositustaan perjantaina 8. tammikuuta. Kiihtymis- ja leviämisvaiheessa olevilla alueilla, kuten koko Pohjois-Karjalassa, maskin käyttöä suositellaan peruskouluissa kuudennesta luokasta lähtien sekä toisen asteen oppilaitoksissa ja korkeakouluissa.

Joensuussa on ollut laaja maskisuositus voimassa jo aiemmin. Tällä viikolla maskien käyttö laajennettiin koskemaan kaupungin yläkouluja ja alakoulujen 6. luokkia. Myös kaupungin lukioissa maskit ovat olleet käytössä jo ennestään.

Lue tarkemmin Joensuun kaupungin voimassa olevista koronarajoituksista ja suosituksista: www.joensuu.fi/korona/muutokset-palveluihin

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.