Sisältöjulkaisija

angle-left Lukiolaiset kävelevät nuorisopsykiatrian puolesta

Lukiolaiset kävelevät nuorisopsykiatrian puolesta

Joensuun Yhteiskoulun ja Lyseon lukiot järjestävät perjantaina 12. toukokuuta Laulurinteellä LukioWalk-hyväntekeväisyyskävelytapahtuman. Tapahtuman osallistujat voivat halutessaan lahjoittaa rahaa hyväntekeväisyyteen käveltyjen kierrosten lukumäärän perusteella.

- Kyseessä on hyvä mielen aamutapahtuma. Haluamme korostaa hyvän tekemisen tärkeyttä aikana, jolloin sitä tarvitaan kaikkein eniten. On tärkeää nähdä sydämellä, tehdä hyvää ja saada itselleenkin hyvän tekemisen kautta hyvää, kertoo tapahtuman järjestelyissä mukana oleva erityisopettaja Miia Laurila.

Lukiot eivät kerää rahaa, vaan jokainen osallistuja voi tehdä lahjoituksen itse niin halutessaan. Rahan lahjoittaminen on täysin vapaaehtoista. Tänä vuonna tapahtuman lahjoituskohteena on Joensuun nuorisopsykiatrian osasto.

- Viime aikoina on uutisoitu valtakunnan tasolla nuorten lisääntyneestä pahoinvoinnista. Maailma on monella tapaa epävakaa ja epävarma paikka juuri nyt. Ihmiset ovat edelleen jollain tavalla koronan luoman epävarmuuden montussa. Haluamme, että LukioWalk on vastaisku tätä kaikkea vastaan – edes pieni hetki, jolloin korostuu pelkästään hyvä mieli ja hyvän tekeminen erityisesti meidän nuorille, Laurila päättää.

LukioWalk järjestetään pe 12.5. klo 9.30–10.45 Laulurinteellä.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.