Sisältöjulkaisija

angle-left Ulkoliikuntapaikkojen vakiovuorot astuvat voimaan torstaina 14.5.

Ulkoliikuntapaikkojen vakiovuorot astuvat voimaan torstaina 14.5.

Joensuu kaupungin ulkoliikuntapaikoille myönnetyt vakiovuorot astuvat voimaan ja kentille voidaan varata yksittäisiä vuoroja torstaista 14.5. alkaen. Pukuhuone-, WC- ja oheistilat eivät ole vielä käytössä. Myös ulkoilukeskusten majat, pukuhuoneet sekä muut varattavat tilat pysyvät vielä suljettuna. Vuorojen käytössä tulee varaajan noudattaa alla mainittua Aluehallintoviraston ohjeistusta ainakin sunnuntaihin 31.5. asti.

  • Ulkoliikuntapaikoilla voi olla samanaikaisesti enintään 10 henkilöä.
  • Isommilla kentillä kuten jalkapallo-, yleisurheilu- ja muut vastaavat kentät voi samanaikaisesti olla yhteensä enintään 30 henkilöä ja hekin enintään 10 henkilön ryhmiin jakautuneina siten, ettei lähikontakteja synny.
  • Kilpailuja ja otteluita ulkoliikuntapaikoilla ei voi järjestää toukokuun aikana.

Ulkoliikuntapaikkojen ns. vapaa käyttö on mahdollista aikoina, jolloin ei ole varattua vuoroa. Ajankohtaisen varaustilanteen näet www.tilavajoensuu.fi -varauskalenterista.

Sisäliikuntapaikkojen avaamisesta sekä ulkoliikuntapaikkojen rajoitusten mahdollisesta muuttumisesta 1.6. alkaen tulee tietoa toukokuun aikana. Kaupungin osalta päätös nojaa Aluehallintoviraston päätökseen ja AVI on ilmoittanut päättävänsä asiasta toukokuun aikana.

Linkki Aluehallintoviraston ohjeistukseen: http://www.avi.fi/web/avi/usein-kysytyt-kysymykset?fbclid=IwAR0xhVW3tfj8jhmZLkSEVxbgxoepBlBFPRMyJrhe4Uoa0bMfoBr9BYSQ1kA#C-uudet-3

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.