Sisältöjulkaisija

angle-left Liikkujan viikolla 14.–18.9. luvassa pyörien huoltoa – valokulkue peruttu

Liikkujan viikolla 14.–18.9. luvassa pyörien huoltoa – valokulkue peruttu

Pyörien valokulkue on peruttu ke 16.9. epävakaan sään vuoksi

 

Euroopan liikkujan viikolla 14.–18.9. Joensuun torilla on mahdollisuus pyörien pikahuoltoon. Climate Joensuun ja Nuorisoverstaan yhteistyönä on kehitetty pikahuoltokontti, jossa tarjotaan ilmaista pikahuoltoa pyörille.

Nuorisoverstaan nuoret huoltavat pyöriä maanantaista perjantaihin kello 10–14. Jokaiselle jaetaan myös valot huollon yhteydessä.

Keskiviikkona 16. syyskuuta I cycle jns jalkautuu kaduille valokulkueen muodossa. Jo perinteeksi muodostunut valokulkue lähtee Joensuun kirkon puistolta osoitteesta Papinkatu 1B ja päättyy torille. Tuunaa pyöräsi valoilla ja tule näkyvään kulkueeseen mukaan!

Kulkue lähtee ev.lut. kirkon puistosta kello 19.15. Jokaiselle osallistujalle jaetaan valot ja kiitokseksi uimahallilipukkeet.

– Liikkujan viikolla haluamme viestiä liikkumisen ilosta ja helppoudesta, kertoo hankesuunnittelija Jenni Väisänen Joensuun kaupungilta.

Liikkujan viikko on toteutettu yhteistyössä Joensuun kävelyn ja pyöräilyn edistämisryhmän kanssa.

I cycle jns on saanut alkunsa vuonna 2012. Tavoitteena on kävelyn ja pyöräilyn edistäminen Joensuussa monitahoisella yhteistyöllä. Järjestöt ja muut sidosryhmät ovat olleet mukana edistämistyössä alusta saakka ja järjestöjen asiantuntemusta hyödynnetään myös käyttäjälähtöisten ratkaisujen löytämiseksi.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.