Sisältöjulkaisija

angle-left Laulurinteen Lumipuisto tuo poikkeuksia pysäköintiin – avajaiset 23.2. perjantaina

Laulurinteen Lumipuisto tuo poikkeuksia pysäköintiin – avajaiset 23.2. perjantaina

Joensuun kaupungin ja Itä-Suomen Liikuntaopiston järjestämä Laulurinteen Lumipuisto käynnistyy avajaistapahtumalla perjantaina 23. helmikuuta kello 18–20.

Laulurinteen hiihtopysäköintialue on pois käytöstä koko Lumipuisto-tapahtuman ajan, hiihtolomien loppuun 10. maaliskuuta asti. Lähin pysäköintialue on raviradalla, josta pääsee ladulle helposti.

Hiihtäjiä pyydetään ottamaan avajaistapahtuma huomioon, sillä yleisön liikkumisesta alueella voi aiheutua pientä haittaa. Myös koko perheen Liikkeellä lomalle -tapahtuma lauantaina 2. maaliskuuta voi aiheuttaa häiriöitä laduilla liikkujille erityisesti ylityskohdissa, sillä tapahtumaan odotetaan neljän tunnin aikana runsaasti yleisöä.

Laulurinteen Lumipuiston avajaiset perjantaina 23. helmikuuta käynnistyvät seremoniallisella nauhanleikkauksella, jonka suorittavat Joensuun kaupunginjohtaja Jere Penttilä ja ampumahiihtäjä Mari Eder. Avajaisissa on luvassa myös leikkimielinen Iceman-voimamiesten hiihtokilpailu sekä ohjattua talvizumbaa.

– Voimamiehet ja Mari Eder ovat haastattelussa ja tavattavissa. Luvassa on myös tulishow ja perheitä leikittämässä on Pokali ry:n maskotti Jekku-jänö. Nälän yllättäessä Holiday Linnunlahden tiloissa palvelee Lumipuisto café, hehkuttaa tuottaja Teemu Laasonen Joensuun kaupungilta.

Lumipuistosta ja sen ohjelmasta on lisää Visit Joensuun sivuilla: https://www.visitjoensuu.fi/lumipuisto