Sisältöjulkaisija

angle-left Kysely Joensuun liikuntapaikkojen käyttäjille

Kysely Joensuun liikuntapaikkojen käyttäjille

Millainen on hyvä liikuntapaikka?

Joensuun kaupunki selvittää kyselyllä kuntalaisten tyytyväisyyttä Joensuun kaupungin ylläpitämiin liikuntapaikkoihin. Kyselyllä tarkastellaan liikuntapaikkojen käyttöä, liikuntapaikkoihin liittyviä kunnostus- ja uudisrakennustoiveita sekä liikuntapalveluista viestimistä.

Kysely on avoinna 15.11.19.12.2021. >>> vastaa kyselyyn tästä!

Linkki löytyy myös osoitteesta joensuu.fi/liikuntapaikkasuunnitelma. Paperilomakkeella kyselyyn voi käydä vastaamassa pääkirjastolla, Reijolan kirjastolla, kaupungin palvelupisteillä (Eno, Kiihtelysvaara, Pyhäselkä, Tuupovaara, Carelicum) sekä uimahalleilla.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan uimahallien 10 kerran kortteja, maaseudun kuntosalien vuosikortteja sekä mikäli vastaajien määrä on yli 1000, myös uimahallien vuosikortteja.

Liikuntapaikkakysely liittyy liikuntapaikkasuunnitelman päivitykseen ja sen toteutuksesta vastaa kaupungin liikuntapalvelut. Kyselyn tuloksia käsitellään kaupungin liikuntapaikka- ja lähiliikuntatyöryhmissä sekä kulttuuri- ja liikuntalautakunnassa. Kyselyn tuloksia hyödynnetään uusien liikuntapaikkojen suunnittelussa ja rakentamisessa sekä nykyisten liikuntapaikkojen kunnostamisessa.

 

Lisätietoa

Timo Heinonen
liikuntajohtaja
050 365 4922
timo.heinonen@joensuu.fi

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.