Sisältöjulkaisija

angle-left Kuulemistilaisuus Enon alakoulujärjestelyistä 30. marraskuuta

Kuulemistilaisuus Enon alakoulujärjestelyistä 30. marraskuuta

Joensuun kaupunki järjestää kuulemistilaisuuden Enon alueen uuteen alakouluun liittyen maanantaina 30. marraskuuta kello 17.30. Tilaisuus järjestetään Enon urheiluhallilla osoitteessa Purokyläntie 9, Eno. Tilaisuuteen voi osallistua myös etänä kaupungin YouTube-kanavalla. Tilaisuuteen ovat tervetulleita Enon ja Louhiojan koululaisten perheet sekä kaikki asiasta kiinnostuneet.

Kaupunki suosittelee osallistumaan etänä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on 27.11.2020 tehnyt tartuntatautilain mukaisen rajoituspäätöksen koskien yleisötilaisuuksien järjestämistä. Aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti tilaisuuteen voidaan ottaa vain kaksikymmentä osallistujaa.

Kuulemistilaisuuden järjestelyissä huomioidaan osallistujien sekä esittelijöiden terveysturvallisuus ja tilaisuuteen voi osallistua kaksikymmentä ensimmäiseksi paikalle tullutta.

Kaupunki suosittelee osallistumaan tilaisuuteen etänä Joensuun kaupungin YouTube-kanavan kautta.

Tilaisuudessa voi esittää kysymyksiä ja kommentteja osoitteessa viestiseina.fi/enonkoulut. Vastaukset käsitellään kuulemistilaisuudessa ja ne koostetaan kaupungin verkkosivuille osoitteeseen joensuu.fi/enonkoulut.

Paikan päälle saa tulla vain terveenä

Paikan päälle tulijoita muistutetaan Joensuun kaupungin suosituksesta käyttää kasvomaskia kaikissa yleisissä tiloissa sekä tapahtumissa. Lisäksi on tärkeää huomioida myös muut turvallisuusohjeet: kipeänä jäädään kotiin, muistetaan pitää turvavälit, pestä käsiä sekä muistaa hyvä yskimishygienia. Myös Koronavilkku-sovellus kannattaa ladata puhelimeen. Lisäksi riskiryhmään kuuluvien tulisi arvioida omalta kohdaltaan riskit yleisötilaisuuksiin ja yleisiin kokoontumisiin osallistumisessa.

Kannanotot tulee toimittaa 8. joulukuuta mennessä

Joensuun kaupunginvaltuuston marraskuussa 2019 tekemän päätöksen mukaan Enon uuden alakoulun suunnittelu käynnistetään vuonna 2021. Ennen kuin suunnittelu voidaan aloittaa, on päätettävä minkä kokoinen uudesta koulusta tulee. Tähän liittyen on päätettävä käyvätkö Louhiojan alueen oppilaat koulua Louhiojalla vai Enon kirkonkylällä.

Kaupunkilaiset voivat lähettää kysymyksiä kuulemistilaisuuden aiheeseen liittyen ennakkoon 27. marraskuuta kello 12 mennessä osoitteeseen riitta.huurinainen@joensuu.fi. Kysymyksiä ja vastauksia koostetaan kaupungin verkkosivuille.

Asiaan liittyvät kannanotot tulee lähettää 8.12.2020 kello 15 mennessä osoitteella kirjaamo@joensuu.fi. Kasvatus- ja koulutuslautakunta käsittelee kannanotot 22. joulukuuta järjestettävässä kokouksessaan.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.