Tietoja ajankohtaisista asioista ja tapahtumista voit lähettää osoitteeseen: kiihtelysvaara.palvelut@joensuu.fi

Sisältöjulkaisija

angle-left Kunto- ja liikuntasalien kausi- ja kuukausikortteihin saatavilla jatkoaikaa kiinniolon vuoksi

Joensuun kaupungin sisäliikuntapaikat olivat koronan vuoksi suljettuina 18.3.-31.5.2020 välisen ajan. Maaseutualueiden kunto- ja liikuntasalien kausi- ja kuukausikortteihin myönnetään jatkoaikaa vähintään ko. kiinnioloa vastaava aika.

Lisäajan saadaksesi ole meihin yhteydessä puhelimitse (013 337 3400), sähköpostitse (kiihtelysvaara.palvelut@joensuu.fi) tai tule käymään paikan päällä. Maanantaina 8.6. suljemme poikkeuksellisesti jo klo 14.00, muuten aukioloajat ovat ma - to klo 10 - 15 ja pe klo 8 - 12.

Jatkoajan myöntämisessä noudatetaan seuraavia periaatteita ja toimintaohjeita:
 

  • jo maksettuja maksuja ei palauteta
  • Koko salien kiinnioloajan voimassaolleille 3, 6 tai 12 kk:n kuntosalikorteille myönnetään lisäaikaa kolme kuukautta. Sama koskee seniorikortteja. Mikäli kortin voimassaoloaika on päättynyt kesken kiinniolojakson, lisäaikaa myönnetään suhteessa kortin voimassaoloaikaan. Esimerkiksi jos korttisi voimassaoloaika on päättynyt 30.4.2020, lisäaikaa myönnetään kaksi kuukautta.
  • Jos Sinulla on ollut kevään 2020 ajan voimassaoleva liikuntasali+kuntosalikausikortti, jatketaan ko. kortin voimassaoloaikaa vuoden 2020 loppuun saakka.
  • Em. lisäajan saadaksesi Sinun tulee lähettää asiasta pyyntö palvelupisteen yleiseen sähköpostiosoitteeseen (yhteystiedot alla). Muistathan lisätä pyyntöön omat yhteystietosi sekä mahdollisuuksien mukaan myös kulkutunnisteen numeron. Myös mahdollisissa ongelmakohdissa ole suoraan yhteydessä oman alueen palvelupisteeseen

Kiihtelysvaaran palvelupiste

Sivu arviointi ja palaute