Sisältöjulkaisija

angle-left Kulttuuritorilla jälleen esiintyjien iloinen kimara heinäkuussa

Kulttuuritorilla jälleen esiintyjien iloinen kimara heinäkuussa

Kauppatorin todellisen klassikon, Kulttuuritorin ohjelma käynnistyy heinäkuun ensimmäisenä maanantaina jatkuen aina heinäkuun loppuun saakka. Edellisvuosilta tutut suosikit, kuten Trio Trikolori ilomielisillä kansanlauluilla sekä Tiina Helinän nostalgiset iskelmät Mika Tarkkosen säestämänä ovat jälleen nostattamassa toritunnelmaa.

Improvisaatioteatterin ilosta katsojat pääsevät nauttimaan kaksinverroin, kun lavalla on nähtävissä sekä Improryhmä Rajatapaus että Improholistit. Oivaltavia sanankäänteitä tulevat tarjoilemaan muun muassa Ukri ry:n Runoratas sekä Karaoke Karjalakse, joka on sanoittanut kaikkien tuntemia kappaleita karjalan kielelle.

Uusia tuulia Kulttuuritorin ohjelmaan ovat tarjoilemassa räpin suomenmestaruudenkin voittanut Pure, nykykansanmusiikkia soittava Hurja Halla sekä laulava Tukkijätkä Kettunen. Festarikeikkojen kaipuuseen lääkettä tarjoilevat keskiviikkona 14.7. soul- rock- ja blues-vivahteinen Boyar sekä Rytmihäiriköiden big band.

Koronatilanne on huomioitu järjestelyissä ja Kulttuuritoria ollaan toteuttamassa suunnitellusti. Yleisön kannalta tärkeintä on muistaa turvavälit muiden voimassa olevien ohjeistuksien ohella. Annetaan vierustoverille tarpeeksi tilaa, kun se torialueella on mahdollista. Näin kaikilla on mukava seurata esityksiä ja nauttia kesäpäivistä. Kaikkien tapahtumapäivien ohjelman aikatauluineen saa näppärästi itselleen talteen Kulttuuritorin nettisivuilta tai Joensuun Kulttuuritori -sivulta Facebookissa, vinkkaa kulttuuriohjaaja Laura Piiroinen.

Kulttuuritorin ohjelmasta vastaa Joensuun kaupungin kulttuuripalvelut ja ohjelmaa järjestetään aikavälillä 5.-28.7. Joensuun Kauppatorilla. Esityksiä on yhteensä yhdeksänä arkipäivänä kello 12 alkaen. Ohjelmaa järjestetään säävarauksella ja muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia. Ohjelma on kaikille avointa ja pääsymaksutonta.

Esityspäivät ja koko ohjelmisto löytyvät Kulttuuritorin nettisivuilla: joensuu.fi/kulttuuritori