Sisältöjulkaisija

angle-left Kulttuuritori elävöittää Kauppatoria

Kulttuuritori elävöittää Kauppatoria

Kulttuuritori palaa takaisin kaupungin sydämeen elävöittämään uudistunutta Kauppatoria ja uutta torilavaa. Joensuun kaupungin kulttuuripalveluiden tarjoamaa ohjelmaa nähdään 26.6.–27.7. keskiviikosta lauantaihin kello 11–13.

Torilla esiintyy muun muassa tuttuja suosikkeja edellisvuosilta, kuten kesäinen pop- ja iskelmäduo Pate ja Jukka, Runon ystävät sekä Karibian rytmejä tarjoileva Steelpannuorkesteri Rosteri.

Uudelle lavalle mahtuvat isommatkin ryhmät

Uudelle torilavalle siirtyminen mahdollistaa myös suurempien kokoonpanojen, kuten Joensuun Puhallinorkesterin, kesäteattereiden ja tanssiryhmien paluun osaksi ohjelmaa.

Tanssin pyörteitä torilla tarjoilevatkin muun muassa balettistudio Relevé, ballroom-tanssien ryhmä Danceway Sortavalasta sekä paikalliset kansantanssiryhmät KiMaRa ja Motora.

Lapsille omaa ohjelmaa

Ohjelmassa on myös huomioitu perheen pienimmät, kun paikalle saapuvat kiertävä lastenkonserttikeskus Uulu, Pielisjoen Karaokekerhon lastenkonsertti sekä Teatteri-Traktorin Mikä-mikä-orkesteri.

Musiikkitarjontaa värittävät useat paikalliset pop/folk-kokoonpanot ja rokahtavammasta menosta vastaavat Boyar sekä YX KVARTETTI.

Ohjelmaa järjestetään säävarauksella ja muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia. Kulttuuritori on tauolla Ilosaarirockia edeltävän viikon 8.7. alkaen. Kulttuuritorin ohjelma on kaikille avointa ja pääsymaksutonta.

 

Kulttuuritori-nimi kokoaa alleen tiedot Joensuun torialueen kulttuuritapahtumista, joista kaupungin kulttuuripalveluiden järjestämä ohjelma on yksi osakokonaisuus. Kulttuuritorin tiedotuskanavana toimii Facebook-sivu Joensuun Kulttuuritori.

Kaupungin kulttuuripalveluiden järjestämä ohjelma kokonaisuudessaan: joensuu.fi/kulttuuritori.

 

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.