Sisältöjulkaisija

angle-left Kuhasalontie pysyy liikenteelle auki ennakoitua pidempään – kiertoreitit voimaan 11.4.

Kuhasalontie pysyy liikenteelle auki ennakoitua pidempään – kiertoreitit voimaan 11.4.

Kuhasalontien parantaminen -hanke on käynnistynyt ja valmistelevat toimenpiteet parhaillaan käynnissä. Puusto on jo poistettu urakka-alueelta ja sähköradan ajolankamuutostyöt toteutetaan viikon 15 viikonloppuna. Aiemmin ilmoitetusta poiketen Kuhasalontie suljetaan liikenteeltä välillä Vehkataival-Näädänkatu vasta torstaina 11.4. alkaen. Aiemmin tiedotettiin, että tie suljetaan jo maanantaina 8.4.

”Haluamme luonnollisesti aiheuttaa mahdollisimman vähän haittaa ja erikoisjärjestelyjä hankkeen aikana. Valmistelevat työvaiheet eivät edellytä vielä alkuviikosta tien sulkemista, joten se voidaan pitää liikenteellä hieman suunniteltua pidempään. Tästä johtuen suljemme Kuhasalontien maanantain sijaan torstaina”, kertoo Väylän projektipäällikkö Riitta Parviainen.

Peltolan ylikulkusillan purkutyöt aloitetaan heti Kuhasalontien sulkemisen jälkeen. Purku- ja rakennustöiden etenemisestä ja melua aiheuttavista työvaiheista tiedotetaan tarkemmin urakan edetessä.

Maantietä koskevia poikkeusreittejä on päivitetty

Päivityksen myötä Karjalankatu tulee toimimaan yhtenä ajoneuvoliikenteelle suunniteltuna kiertoreittinä. Lisäksi Kettuvaarantien radan kohdan alikulkukorkeus on tarkistusmitattu ja sen on todettu olevan 4,5 metriä. Kaikki erikoiskuljetukset eli normaalin liikenteen mittarajat ylittävät kuljetukset on suunniteltava ja sovittava erikseen Pirkanmaan ELY-keskuksen kanssa.

Kartasta näet ajoneuvoliikenteen kiertoreitit:

 

Seuraa hankkeen etenemistä

www.vayla.fi/mt-5013-kuhasalontie

www.facebook.com/mt5013kuhasalontie