Sisältöjulkaisija

angle-left Koululaisten iltapäiväkerhojen järjestäjille jaossa avustuksia

Koululaisten iltapäiväkerhojen järjestäjille jaossa avustuksia

Yhdistykset ja järjestöt voivat hakea avustusta 1.- ja 2.-luokkalaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestämiseksi Joensuussa lukuvuonna 2024–2025.

Iltapäivätoimintaa järjestetään koulupäivän jälkeen pääsääntöisesti kello 12–17 ja kerhoja on lähes kaikkien alakoulujen läheisyydessä. Aukioloajat vaihtelevat kerhon mukaan. Lasten ohjaajina toimivat ammattitaitoiset aikuiset.

Kuluvana lukuvuonna iltapäivätoimintaa järjestävät Joensuun kaupungin lisäksi evankelisluterilaiset seurakunnat, Pohjois-Karjalan Nuoret Kotkat, Joensuun Steinerkoulun kannatusyhdistys sekä Joensuun Itä-Suomen koulu.

Toimintaa koordinoi Joensuun kaupunki. Toimijoilla voi olla omia erityispiirteitä ja painotuksia kaupungin linjaaman toiminnan lisäksi.

Hakemuslomake ja lisätietoja on osoitteessa joensuu.fi/iltapaivatoiminta. Lisätietoja saa myös suunnittelija Teemu Airaksiselta, koulutuspalvelut@joensuu.fi, 050 338 9184. Avustusten hakuaikaa on 3. joulukuuta asti. Hakemukset tulee toimittaa määräaikaan mennessä osoitteella Joensuun kaupungin hyvinvointipalvelut, Iltapäivätoiminta, Länsikatu 15 4B 2krs, 80110 Joensuu.