Sisältöjulkaisija

angle-left Koulukadun uusi kiertoliittymä avataan liikenteelle – Koskikatu–Koulukatu-risteys kiinni

Koulukadun uusi kiertoliittymä avataan liikenteelle – Koskikatu–Koulukatu-risteys kiinni

Siltakadun ja Koulukadun risteyksen kiertoliittymän rakentaminen on tullut viimeiseen vaiheeseen. Siltakatu on ollut töiden takia kiinni väliltä Kirkkokatu–Kalevankatu ja se aukaistaan kiertoliittymän kanssa kaikelle liikenteelle maanantaina 28. syyskuuta kello 8.

Samaan aikaan maanantaina suljetaan Koskikadun ja Koulukadun risteys ajoneuvoliikenteeltä pohjaustöiden takia noin kuukaudeksi. Koulukatu on suljettu Koskikadun ja Siltakadun väliltä sekä Niskakadun risteyksestä Metsätalon kiinteistölle. Lähiaikoina autoliikenne Metsätalolle siirtyy kulkemaan Siltakadun kautta.

Kävelijät pääsevät koko ajan liikkumaan Koskikadun ja Niskakadun suuntaisesti. Kelalle on käynti Siltakadun kautta. Pyöräilijät joutuvat ajamaan Koulukadulla välillä ajoradalla tai taluttamaan pyörää jalkakäytävällä. Heidän suositellaan kulkevan työmaan ajan mieluummin Siltakadulla.

Työmaa vaikuttaa myös joukkoliikenteeseen. Lyseon pysäkit siirtyvät poikkeuspaikkoihin. Tulliportinkadun ja Siltakadun suunnasta saapuvilla vuoroilla Lyseon pysäkki jää välistä, Urheilutalon pysäkin jälkeen pysähdytään vasta Koskikadulla.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.