Sisältöjulkaisija

angle-left Koulujen uimahallivuorojen hakumenettely muuttuu

Koulujen uimahallivuorojen hakumenettely muuttuu

Joensuulaisten koulujen uimahallivuorot haetaan jatkossa sähköisellä lomakkeella. Samalla luovutaan puhelinvarauksista. Syyslukukauden 2019 uimahallivuorojen hakuaika on 12.8. – 25.8.2019.
Hakulomake löytyy osoitteesta www.joensuu.fi/koulujenvuosikello. Samalla hakulomakkeella haetaan vuoroja sekä Vesikkoon että Rantakylän uimahalliin. Hakemuksessa toiveet tulee esittää luokkakohtaisesti.

Uimahallivuoroja koskevat hakemukset käsitellään liikuntapalvelujen vuorojakotyöryhmässä. Myönnetyt vuorot ilmoitetaan kouluille 30.8.2019 mennessä. Päällekkäistapauksissa etusijalla ovat alakoululaiset. Myönnetyt vuorot kirjataan myös Tilava-varausjärjestelmään osoitteeseen www.tilavajoensuu.fi.

Em. hakuajan jälkeen kaikilla kouluilla maakunnan koulut mukaan lukien on mahdollisuus itse selailla Tilava-järjestelmästä vapaana olevia vuoroja. Sopivan vuoron löydyttyä koulu ilmoittaa sen uimahallille sähköpostitse osoitteeseen uimahallit@joensuu.fi. Uimahalli kuittaa varauksen vieden sen myös varausjärjestelmään.

Kevätlukukauden 2020 vuorot tulevat hakuun joulukuussa 2019.

Lisätietoa
Vesa Martiskainen
Liikuntapalvelupäällikkö
p. 0500 763 930
vesa.martiskainen@joensuu.fi

 

 

 

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.