Sisältöjulkaisija

angle-left Koronaan liittyvä neuvontapuhelin ja WhatsApp-palvelu avattu

Koronaan liittyvä neuvontapuhelin ja WhatsApp-palvelu avattu

Suomen hallituksen antamilla linjauksilla koronavirusepidemian hillitsemiseen on suuria vaikutuksia Joensuun kaupungin palveluihin ja kaupunkilaisten arkeen. Joensuun kaupunki tiedottaa palvelumuutoksista mahdollisimman laajasti useassa eri kanavassa.

Uudet kanavat käyttöön keskiviikkona

Joensuun kaupunki avaa keskiviikkona 18.3. klo 10 neuvontapuhelimen ja WhatsApp-palvelun, joista saa tietoa kaupungin palveluista koronatilanteessa.

  • Neuvontapuhelimen numero on 013 337 3000 ja siihen vastataan arkisin kello 9–16. Puhelu maksaa normaalin puhelinmaksun.
  • WhatsApp-palveluun voi laittaa viestejä numeroon 050 67 281.

Lisäksi kaupungille voi lähettää koronaan liittyviä kysymyksiä

Kysymyksiin pyritään vastaamaan arkisin vuorokauden kuluessa.

Huom! Joensuun kaupunki neuvoo ainoastaan kaupungin palveluihin liittyvissä asioissa. Terveysneuvonta ja hoitoon hakeutumisen ohjeet löytyvät edelleen Siun Soten verkkosivuilta osoitteesta www.siunsote.fi.  

Ajantasainen tieto kaupungin verkkosivuilla

Kaupungin verkkosivuille on jo avattu infosivu osoitteeseen www.joensuu.fi/korona. Sivulle kootaan ajantasainen tieto koronavirustilanteesta ja sen vaikutuksista kaupungin palveluihin. Sivuille lisätään vielä myöhemmin usein kysyttyjen kysymysten osio.

Joensuun kaupungin englanninkielisillä sivuilla on perustietoa koronasta. Sivuille lisätään myöhemmin tarkennetut ohjeet englannin lisäksi venäjäksi ja arabiaksi. Sivut löytyvät osoitteesta www.joensuu.fi/english.

Joensuun Uutisten erikoisnumero ilmestyy 25.3.

Joensuun kaupungin tiedotuslehdestä, Joensuun Uutisista, julkaistaan erikoisnumero keskiviikkona 25.3. Lehdessä on tietoa koronasta suomeksi, englanniksi, venäjäksi ja arabiaksi.

Lehti jaetaan joensuulaiskoteihin Karjalan Heilin välissä ja sen voi noutaa Carelicumista tai maaseutualueiden palvelupisteiltä. Joensuun kaupungin palvelupisteet sekä kantakaupungissa että maaseutualueilla ovat toistaiseksi auki normaalisti. Palvelupisteiden aukioloaikoihin voi tulla muutoksia myöhemmin.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.