Sisältöjulkaisija

angle-left Korona-altistumisia joensuulaisissa kouluissa

Korona-altistumisia joensuulaisissa kouluissa

Joensuun steinerkoulussa on todettu koronaltistuminen, jonka vuoksi noin 15 oppilasta ja muutama opettaja asetetaan tartuntatautilain mukaiseen karanteeniin. Karanteeniin asetettavien lisäksi koulun tiloissa ei ole tapahtunut lähialtistumisia. Altistuminen on tapahtunut 9.–10.8. Altistuminen todettiin perjantaiaamuna. Virukselle altistunut luokka oli etäopetuksessa perjantaina.

Koulu on tiedottanut oppilaita ja henkilökuntaa tapauksesta sekä antanut ohjeita oireseurantaan. Siun sote on yhteydessä kaikkiin karanteeniin asetettaviin lähipäivien aikana. Tartunnanjäljityksen kannalta on tärkeää, että henkilöt, jotka ovat saaneet tiedon altistumisesta, pitävät puhelimen auki ja vastaavat tuleviin puheluihin.

Korona-altistumista selvitettiin perjantaina myös Pyhäselän koulussa Joensuussa. Kasvomaskien käytön vuoksi laajemmilta karanteeniin asettamisilta vältyttiin. Muut altistuneet on ohjattu oireseurantaan. Koulu on tiedottanut oppilaita ja henkilökuntaa tapauksesta. Siun sote on yhteydessä karanteeniin asetettaviin lähipäivinä.

Perjantai-iltapäivänä todettiin korona-altistuminen myös Tulliportin normaalikoulun lukiossa Joensuussa. Altistumisen vuoksi muutama oppilas asetetaan karanteeniin, muut altistuneet ohjataan oireseurantaan. Koulu on tiedottanut asiasta omien kanaviensa kautta. Siun sote on yhteydessä karanteeniin asetettaviin lähipäivien aikana.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.