Sisältöjulkaisija

angle-left Klash-haastekilpailu etsii ratkaisuja kuntien ongelmiin

Klash-haastekilpailu etsii ratkaisuja kuntien ongelmiin

Onko sinulla hyvä idea, miten ratkaista kuntien ongelmia? Osallistu Klash-kilpailuun ja kehitä ideasi valmiiksi yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Voittaneet ratkaisut toteutetaan.

Klash on Kuntaliiton järjestämä uusi haastekilpailu, jossa haetaan ratkaisuja kuntien määrittelemiin ongelmiin. Kilpailussa on kolme haastetta ja jokaiselle haasteelle pilottikunta, joista yksi on Joensuu:

  • Janakkala - Liikkumispalvelu haja-asutusalueille
  • Joensuu - Alusta kuntalaisten omaehtoiselle toiminnalle
  • Vantaa - Nuoret opintopolulle

Lue lisää haasteista Klashin verkkosivuilta.

Kilpailu on avoinna kaikille ja mukaan toivotaan muun muassa start-up-yrityksiä, järjestöjä sekä opiskelijoita. Osallistumista varten tarvitset vain hyvän idean ja 3-5 hengen joukkueen.

Alkukarsinnasta jatkoon päässeet tiimit kehittävät ideoitaan yhdessä kovan luokan mentoreiden, Kuntaliiton sekä pilottikuntien kanssa. Tästä joukosta valitaan haasteiden voittajat, jotka pääsevät neuvottelemaan Kuntaliiton kanssa enintään miljoonan euron arvoisesta pilotoinnista.

Kilpailussa etsitään ratkaisuja, joita voivat hyödyntää mahdollisimman monet suomalaiset kunnat.

Kerro ratkaisusi haasteeseen 18.6.2019 mennessä Klashin verkkosivuilla. Sivustolta löytyy myös lisätietoa kilpailusta, aikatauluista ja osallistumisesta.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.