Sisältöjulkaisija

angle-left Kirjastot kiinni tiistaista torstaihin 16.–18. toukokuuta

Kirjastot kiinni tiistaista torstaihin 16.–18. toukokuuta

Kaikki Pohjois-Karjalan Vaara-kirjastot ovat kiinni tiistaista torstaihin 16.–18. toukokuuta. Kiinniolopäivien syy on kirjastojärjestelmä Kohan versionvaihto ja sitä seuraava helatorstai.

Versionvaihdon takia myös omatoimikirjastot, verkkokirjasto ja e-aineistot ovat pois käytöstä ainakin tiistain 16. päivä. Tietokannat suljetaan jo maanantaina 15. päivä kello 22, minkä jälkeen verkkokirjastossa ei voi myöskään uusia lainoja. Lainojen eräpäivät eivät osu kiinniolopäiville.

Viimeistään helatorstaina 18. toukokuuta omatoimikirjastot, verkkokirjasto ja e-aineistot ovat käytettävissä.

– Todennäköisesti kaikki toimii normaalisti jo keskiviikkona iltapäivällä. Varaamme aikaa testaamiseen ja mahdollisten ongelmien korjaamiseen, kertoo Vaara-kirjastojen Koha-pääkäyttäjä Päivi Knuutinen.

Uusi versio ei vaikuta suoraan asiakkaiden kirjaston käyttöön. Pieniä uudistuksia on tehty jo kevään mittaan.

Nykyään kaikki Vaara-kirjastojen automaattiset sähköpostiviestit tulevat osoitteesta noreply@koha-suomi.fi. Myös eräpäivämuistutusten lähetysaikaa on asiakastoiveiden mukaisesti muutettu ja viestit lähtevät aamulla muutamia tunteja myöhemmin. Viimeisimpänä uudistuksena verkkokirjastossa on nyt mahdollista valita maksettavat maksut eli kertyneet maksut voi suorittaa halutessaan erissä.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.