Sisältöjulkaisija

angle-left Kirjasto lähettää jälleen myöhästymismuistutuksia

Kirjasto lähettää jälleen myöhästymismuistutuksia


Vaara-kirjastot alkavat lähettää myöhästymismuistutuksia postitse jälleen viikolla 44. Muistutuksia ei ole lähetetty kevään jälkeen teknisten ongelmien takia. Myöhästymismuistutus lähetetään, kun asiakkaalla on yli kolme viikkoa myöhässä olevia lainoja.

Aiemman viikoittaisen koostekirjeen sijaan myöhästymismuistutuksia lähetetään nyt joka arkipäivä. Jos asiakkaalla on myöhässä olevia lainoja useilla lähekkäisillä eräpäivillä, tulee saman viikon aikana myös monta muistutuskirjettä.

Omat lainat voi uusia viisi kertaa verkkokirjastossa osoitteessa https://vaara.finna.fi, mikäli niistä ei ole varauksia muille asiakkaille. Lähestyvästä eräpäivästä on myös mahdollista saada muistutusviesti sähköpostiin.

Asiakkaita pyydetään huomioimaan, että lähes kaikki Vaara-kirjastot ovat kiinni henkilökunnan koulutuspäivän takia perjantaina 30.10. Ainoastaan Tohmajärven kirjasto on avoinna klo 10–15. Myös omatoimikirjastoja voi käyttää normaalisti. Joensuun pääkirjasto, Lieksan kirjasto ja Nurmeksen kirjasto ovat lisäksi kiinni pyhäinpäivänä, lauantaina 31.10.