Sisältöjulkaisija

angle-left Kiihtelysvaarassa aloittaa avoin kohtaamispaikkatoiminta – Porinatupa kutsuu asukkaat yhteiseen keskusteluun

Kiihtelysvaarassa aloittaa avoin kohtaamispaikkatoiminta – Porinatupa kutsuu asukkaat yhteiseen keskusteluun

Joensuun kaupunki aloittaa Kiihtelysvaaran palvelupisteellä Kiihtelyspirtillä kaikille avoimen ja maksuttoman kohtaamispaikkatoiminnan. Porinatuvan nimellä kulkevan matalan kynnyksen toiminnan tarkoituksena on tarjota tilaisuus kaupunkilaisten kohtaamiselle ja ajatustenvaihdolle kahvikupin ääressä sekä lisätä pitäjäläisten osallisuutta.

Toimintaa on säännöllisesti joka kuukauden ensimmäinen torstai. Ensimmäinen kokoontuminen on huhtikuun 7. päivä, jolloin vieraana on Pogostan Sanomien päätoimittaja Jyrki Pönkkä.

Osallistuminen tapaamisiin on kaikille avointa ja maksutonta. Teemat vaihtelevat ja ohjelma voi olla välillä asiapitoisempaa, välillä kevyempää tai toiminnallista. Kunkin kerran ohjelma löytyy Joensuun tapahtumakalenterista osoitteessa https://tapahtumat.joensuu.fi.

Ohjelmaa suunnitellaan yhdessä kevään edetessä. Toiveita voi esittää Kiihtelysvaaran palvelupisteelle. Myös järjestöt ja muiden organisaatioiden edustajat ovat tervetulleita esittelemään toimintaansa Porinatuvalle.

– Toivomme ohjelman vastaavan mahdollisimman hyvin osallistujien tarpeita ja innostavan pitäjäläisiä osallistumaan matalalla kynnyksellä. Jos aiheita tulee paljon, kokoontumisia voidaan järjestää useamminkin, kertoo Joensuun kaupungin yhteisökoordinaattori Ira Leo.

Tähän mennessä vahvistetut Porinatuvan tapaamiset:

7.4. klo 10–12 Pogostan Sanomien uusi päätoimittaja Jyrki Pönkkä esittäytyy
14.4. klo 10–12 Kiihtelysvaaran pitäjän timantit
5.5. klo 10–12 keskustelua pankkipalveluista ja opastusta sähköisten pankkipalveluiden käytössä
16.6. klo 10–12 digitukipäivä
Kohtaamispaikkatoiminta on yksi Joensuun kaupungin osallisuusohjelman toimenpiteistä, joilla halutaan lisätä asukkaiden vaikutusmahdollisuuksia ja aktiivisuutta asuinympäristönsä ja palveluiden kehittämiseksi.

Porinatupa on osoitteessa Aprakkatie 2, Kiihtelysvaara.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.