Sisältöjulkaisija

angle-left Kiertävä pumptrack-rata siirtyy Hammaslahdesta Enoon

Kiertävä pumptrack-rata siirtyy Hammaslahdesta Enoon

Joensuun kaupungin kiertävä pumptrack-rata siirretään Hammaslahdesta Enoon kesäkuun toisella viikolla. Rata siirretään seurakuntatalon viereiselle parkkipaikalle ja se on kaikkien asukkaiden vapaasti käytettävissä osoitteessa Yläpappilantie 2.

Pumptrack-rata hankittiin Joensuun kaupungille osallistuvan budjetoinnin määrärahalla vuonna 2023 ja tähän mennessä se on ollut lasten ja nuorten ilona Tuupovaarassa ja Hammaslahdessa.

– Rataa toivottiin Enoon jo viime kesäksi ja asukkailta saatiin ehdotus, että seurakunnan parkkipaikalta voisi löytyä sopivasti tilaa. Seurakunta lähtikin mielellään tukemaan lasten ja nuorten harrastamista tarjoamalla tilan pumptrack-radalle, kertoo aluekoordinaattori Anni Koskeli-Ratamaa Joensuun kaupungilta.

Pumptrack-rata on Enossa syksyyn saakka ja ensi kesää ajatellen kartoitetaan parhaillaan sopivaa sijoituspaikkaa. Rataa tullaan jatkossakin siirtämään Joensuun kylästä toiseen, ehdotuksia voi esittää aluekoordinaattorille sähköpostitse osoitteeseen anni.koskeli-ratamaa@joensuu.fi.