Sisältöjulkaisija

angle-left Kansalaisopiston kesän 2022 kurssit julkaistaan perjantaina 1. huhtikuuta

Kesän 2022 kurssit julkaistaan perjantaina 1. huhtikuuta

Harrastetaan kesäkeleissä

Joensuun seudun kansalaisopiston kesän tarjonta julkaistaan verkossa osoitteessa www.opistopalvelut.fi/joensuu perjantaina 1. huhtikuuta klo 9.00. Kesän kursseille ilmoittautumaan pääsee keskiviikosta 6. huhtikuuta klo 9.30 alkaen verkossa ja puhelimitse (p. 013 337 5929 ma−to klo 9.30−15.00).

Toivomme kesään kauniita säitä, sillä kurssit ovat ajankohtaan sopien luonto- ja ulkoilupainotteisia. Kursseilla nautitaan yhdessä harrastamisesta, oppimisesta ja uusien kiinnostuksen kohteiden löytämisestä. Tulitpa kokkaamaan kesäherkut nuotiolla, opiskelemaan espanjaa lattarimusiikin tahtiin, höyrähtämään villivihanneksiin, sirkustelemaan kesälaitumilla tai virittämään korvasi ympäröiviin äänimaisemiin, tule meille!

Tarjonnasta löytyvät myös perinteiset lasten ja nuorten, sekä aikuistenkin leirit. Opiston kesään mahtuvat kuvataideleirit, monitaiteiset leirit, uudet robotti- ja ohjelmointileirit, musiikkileiri, tanssileiri, sirkusleirit, perheleirit ja soveltavat leirit musiikin tai luonnon parissa. Leirit järjestetään pääsääntöisesti kesäkuussa, mutta toiveisiin vastaten olemme sijoittaneet leiritoimintaa hieman myös elokuun alkuun.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.