Sisältöjulkaisija

angle-left Kerro näkemyksesi Joensuun keskustasta – Osallistu yhden päivän asukasraatiin

Kerro näkemyksesi Joensuun keskustasta – Osallistu yhden päivän asukasraatiin

Joensuun kaupunki osallistuu 72h liikennehaaste nimiseen kaupunkisuunnittelukilpailun, jossa haetaan uudenlaisia näkökulmia Joensuun keskustan kaupunkiympäristön kehittämiseen. Kilpailussa Itä-Suomen yliopiston ja Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijat saavat ratkaistavakseen kaupunkisuunnitteluun liittyvän haasteen. Opiskelijoilla on 72 tuntia aikaa ideoida ratkaisu haasteeseen.

72 tunnin liikennehaaste järjestetään 25.–28.10. Haaste esitetään opiskelijoille kilpailun alkaessa.

Tule mukaan asukasraatiin

Tule mukaan lyhyeen asukasraatiin jakamaan näkemyksiäsi ja kokemuksiasi Joensuun keskustan kaupunkiympäristöstä ja sen kehittämisestä!

Asukasraadin tehtävät:

Kilpailun ensimmäisenä päivänä opiskelijat tekevät raatilaisille kysymyksiä, joihin kerätään vastaukset sähköisellä kyselyllä. Jos osallistut raatiin, voit vastata omalta kotisohvaltasi esimerkiksi puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Lähetämme linkin kyselyyn tiistai-iltana 25.10. kello 20 ilmoittautumisessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Vastausaikaa kyselyyn on 26.10. kello 14 saakka.

Ilmoittaudu mukaan 16.10. mennessä tällä lomakkeella: https://link.webropolsurveys.com/S/B599A37D3F25CB55 

Asukasraadin vastauksia hyödynnetään opiskelijoiden kilpailutöissä, joiden parhaat ideat saattavat edetä käytäntöön Joensuun kaupunkisuunnittelussa. Tavoitteena on koota raati, jossa on edustettuina eri ikäisiä asukkaita eri puolilta Joensuuta.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai ongelmia kyselyyn vastaamisen kanssa, voit lähettää sähköpostia yhteyshenkilöille: Anni Koskeli-Ratamaa (etunimi.sukunimi@joensuu.fi) tai Inna Ampuja (etunimi.sukunimi@ramboll.fi).

Haasteen järjestävät yhteistyössä Joensuun kaupunki, Väylävirasto, Itä-Suomen yliopisto, Karelia-ammattikorkeakoulu ja Ramboll Finland Oy.

Lisätietoja liikennehaasteesta on osoitteessa: http://projektit.ramboll.fi/liikennehaaste2022

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.