Sisältöjulkaisija

angle-left Käyttökatko Vaara-kirjastojen palvelussa tiistaina 2.11.

Käyttökatko Vaara-kirjastojen palvelussa tiistaina 2.11.

Kaikki Vaara-kirjastot ovat kiinni tiistaina 2.11.2021 kirjastojärjestelmän palvelimen vaihdon takia. Myös verkkokirjasto ja omatoimikirjastot ovat päivän ajan pois käytöstä, eikä kirjaston e-aineistoja voi käyttää. Verkkokirjasto suljetaan maanantaina 1.11. klo 21.

Asiakkaille ei lähde sähköposti-ilmoitusta lähestyvästä eräpäivästä tiistain aikana, joten kirjasto kannustaa asiakkaita seuraamaan itse eräpäiviä tavallista tarkemmin. Maanantaille ja tiistaille 1.–2.11. osuvat eräpäivät on siirretty keskiviikolle 3.11.

Joensuun pääkirjasto, Lieksan kirjasto ja Nurmeksen pääkirjasto ovat kiinni myös pyhäinpäivänä, lauantaina 6.11. Omatoimisopimuksen tehneet asiakkaat voivat käyttää omatoimikirjastoja normaalisti myös viikonloppuisin ja arkipyhinä.

Lisäksi Joensuun kaupunki järjestää kutsunnat Nepenmäen koululla 1.–5.11. Tämän vuoksi Nepenmäen kirjasto on osan päivästä kiinni maanantaista perjantaihin. Henkilökunta palvelee maanantaina, keskiviikkona ja torstaina 13–18 sekä perjantaina 12–16. Omatoimisopimuksella kirjastoa voi käyttää iltaisin klo 21 saakka, mutta aamupäivisin omatoimiasiointi on pois käytöstä. Tiistaina 2.11. myös Nepenmäen kirjasto on kokonaan suljettu.

Palvelimen vaihto tapahtuu tämän syksyn aikana monessa suuressa suomalaisessa kirjastokimpassa. Palvelimien keskittämisellä taataan sekä toiminnallinen että taloudellinen tehokkuus. Vaara-kirjastojen Koha-kirjastojärjestelmän nykyinen palvelin on ollut käytössä pitkään, joten uudemman tekniikkaan siirtymisen myötä myös järjestelmän käyttöteho paranee

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.