Sisältöjulkaisija

angle-left Kaupunkilaisten arvot osaksi Joensuun uutta strategiaa – asukkaille käynnissä kysely

Kaupunkilaisten arvot osaksi Joensuun uutta strategiaa – asukkaille käynnissä kysely

Joensuun kaupungin strategia uudistuu ja uudistustyön tueksi halutaan tietää, mitkä arvot ovat asukkaille tärkeitä. Myös se halutaan tietää, minkä arvojen kaupunkilaiset toivoisivat ohjaavan Joensuun kaupungin toimintaa.

Kaupunkilaisille on avattu lyhyt kysely arvoista osoitteessa www.joensuu.fi/jokaisen-joensuu.
Pääset kyselyyn suoraan myös tästä: https://link.webropolsurveys.com/S/741BE505979B6C3E

Kyselyyn voi vastata elokuun ajan, viimeistään tiistaina 31. päivä elokuuta.

– Strategian valmistelua varten olemme jo kartoittaneet kaupunkilaisten ajatuksia hyvän elämän aineksista Joensuussa ja sitä, mikä tekee heidät täällä onnellisiksi. Kaupunkilaisten kokemusten ja arvojen kartoittaminen ovat osa niitä keinoja, joilla haluamme varmistaa, että kaupunkilaisten ääni kuuluu myös kaupungin strategiassa, sanoo kaupungin markkinointijohtaja Markku Pyykkönen.

– Kaupungin strategiatyön yhteydessä määrittelemme nyt ensimmäistä kertaa myös arvot, joita Joensuun kaupunki pitää toiminnassaan tärkeinä ja joiden vastaisesti emme halua toimia. Arvojen merkitys korostuu erityisesti vaikeissa päätöksentekotilanteissa. Tällöin yhdessä määritellyt arvot auttavat jäsentämään omaa päätöksentekoa ja rajaamaan arvojen vastaiset toimintavaihtoehdot pois, toteaa strategiajohtaja Sami Laakkonen.

Joensuun 59 kaupunginvaltuutetulle on teetetty oma vastaava kyselynsä kartoittamaan heidän arvojaan ja toiveitaan kaupungin toimintaa ohjaaviksi arvoiksi.

Ihmisiä nurmikolla