Sisältöjulkaisija

angle-left Kaupungin hallinto muutti uusiin yhteisiin tiloihin Torikadulle

Kaupungin hallinto muutti uusiin yhteisiin tiloihin Torikadulle

Joensuun kaupungin hallinto on työskennellyt hajautetusti pääosin eri puolilla Joensuun keskustaa. Joulukuussa 200 työntekijää muuttaa yhteisiin työtiloihin uuteen hallintotaloon osoitteeseen Torikatu 19. Ensimmäisenä ovat muuttaneet konsernihallinto sekä suurin osa hyvinvoinnin toimialan hallinnosta kaupungintalolta ja Tiedepuistolta. Kaupunkiympäristön väki Muuntamontie 5:stä muuttaa hallintotaloon myöhemmin joulukuussa.

– Hallintotalon tilat ovat monitoimitilat, joilla tavoitellaan muun muassa entistä parempaa tiedonkulkua ja tehokkaampaa työskentelyä, kertoo johdon asiantuntija Anu Näätänen.

Työtilojen yhteydessä on kokoustilat, joissa kokoontuu muun muassa kaupunginhallitus ja lautakunnat. Kaupunginvaltuuston kokoukset pidetään jatkossakin Tiedepuistolla.

Carelicum kiinni kaksi viikkoa

Muutto ei aiheuta katkoksia kaupungin palveluihin muuten kuin Carelicumin osalta. Palvelupiste Koskikatu 5:ssä on kiinni 14. joulukuuta–1. tammikuuta, mutta puhelinpalvelu ja sähköiset kanavat palvelevat normaalisti. Joulun ja uuden vuoden välin Carelicumin puhelinpalvelu on kiinni.

Hyvinvoinnin toimialan hallinnon mukana hallintotaloon muuttava varhaiskasvatuksen palveluohjaus palvelee jatkossa sähköpostitse ja puhelimitse. Yhteystiedot ovat osoitteessa joensuu.fi/varhaiskasvatus. Ajanvarauksen henkilökohtaiseen asiointiin voi jättää osoitteeseen varpal@joensuu.fi.

Kaikki hallintotaloon ja kaupungin kirjaamoon tuleva posti lähetetään osoitteella PL 59, 80101 Joensuu. Kirjaamoon paikan päälle toimitettava materiaali tuodaan Carelicumin palvelupisteeseen Koskikatu 5:een.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.