Sisältöjulkaisija

angle-left Kauppatorilla uudenvuoden juhla ja ilotulitus

Kauppatorilla uudenvuoden juhla ja ilotulitus

Kaupunkikeskustayhdistys Virta järjestää uudenvuoden juhlan Joensuun Kauppatorilla tiistaina 31.12. kello 16–18.

Uudenvuoden tapahtuma lähtee käyntiin erityisesti nuorille suunnattuna maksuttomana tapahtumana, jossa esiintyy joensuulaisia bändejä. Lasten ilotulitus on kello 18. Sen näkee oivallisesti torilta.

– Nuorille on toivottu enemmän avoimia, maksuttomia ja päihteettömiä tapahtumia Joensuussa. Myös lasten perinteinen ilotulitus on odotettu ja pidetty uudenvuoden perinne Joensuussa. Halusimme juhlistaa tulevaa vuosikymmentä erityisesti nuorten ja lasten kanssa, koska heissä on Joensuun tulevaisuus, kertoo Virran toiminnanjohtaja Katja Kolehmainen.

Tapahtumassa esiintyvät indierockia soittava Sulut Band, räpduo MC Sige X Da Hanski ja idän folkia soittava Pasi Tolvanen. Bändit esiintyvät torilavalla kello 16–17.30.

Kosiosuden morsian saa nimen

Kello 17.30 PKO julkistaa Kosiosudelle lokakuussa kävelykadulle ilmestyneen susineidon nimen sekä nimiehdotuksen tehneen henkilön. Uuden vuoden puheen pitää Joensuun kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juha Mustonen.

Tilaisuus päättyy ilotulitukseen kello 18.

Keskustan ilotulituksesta vastaa siis tuttuun tapaan kaupunkikeskustayhdistys. Aiempina vuosina ilotulituksia on järjestetty maaseututaajamissa kaupungin tukemana. Tänä vuonna kaupunki ei osallistu ilotulitusten järjestämiseen. Enossa on yksityisen järjestämä ilotulitus tyhjältä tontilta Niskantie 42:ssa kello 20.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.