Sisältöjulkaisija

angle-left Karjalan Tilipalvelu Oy:stä Joensuun kaupungin ilmastokumppani

Karjalan Tilipalvelu Oy:stä Joensuun kaupungin ilmastokumppani

Karjalan Tilipalvelu Oy liittyi Joensuun ilmastokumppanuusverkostoon 15.9.2021. Karjalan Tilipalvelu Oy on joensuulainen isännöintipalveluja tarjoava yritys. Yritys tarjoaa isännöintiä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille Joensuun talousalueella ja on mukana useissa täydennysrakennusprojekteissa.

Isännöintitoimistona meillä on merkittävä rooli ja mahdollisuus kannustaa taloyhtiöitä ilmasto- ja energiatoimenpiteisiin, Karjalan Tilipalvelun auktorisoitu isännöitsijä Juha Hänninen kertoo.

Ilmastositoumuksessaan Karjalan Tilipalvelu Oy sitoutuu noudattamaan seuraavia toimenpiteitä ja tavoitteita:

  • Edistämme kaukolämmöllä toimivissa asiakaskohteissamme energiankäytön automaatiojärjestelmien hyödyntämistä energiankulutuksen pienentämiseksi.
  • Kannustamme asiakkaitamme energiaremontteihin ja uusiutuvan energian tuotantoon kiinteistöillä.
  • Järjestämme asiakkaillemme tilaisuuksia, joissa jaetaan energiansäästöön ja energiatehokkuuteen liittyvää tietoa ja vinkkejä.
  • Tarkastelemme mahdollisuuksia sähköautojen käyttöönottamiseksi.
  • Edistämme hulevesien hallintaa kiinteistöillä viherrakentamisen avulla.

Sitoumuksen allekirjoitti Karjalan Tilipalvelu Oy:n toimesta toimitusjohtaja Tuomas Holopainen, ja Joensuun kaupungilta ympäristönsuojelupäällikkö Jari Leinonen.

– Ilmastokumppanuusverkosto tekee taas uuden aluevaltauksen. Palvelutuotannossa on paljon potentiaalia ja mahdollisuuksia välillisesti vaikuttaa kasvihuonekaasupäästöjen vähenemiseen. Isännöinti on tärkeä tiedon jakamisen kanava ja myös ilmastotoimenpiteiden käynnistäjä, kommentoi ympäristönsuojelupäällikkö Jari Leinonen.

Lisätietoja

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.