Sisältöjulkaisija

angle-left Kansalaisopiston oppaan noutopisteet Joensuussa – Ilmoittautuminen alkaa 12.8.

Kansalaisopiston oppaan noutopisteet Joensuussa – Ilmoittautuminen alkaa 12.8.

Kansalaisopiston syksyn opinto-oppaat on jaettu koteihin Kontiolahdella, Liperissä, Outokummussa, Polvijärvellä ja Joensuun reuna-alueilla. Kaikki kurssit löytyvät myös ajantaisaisina opistopalvelut.fi/joensuu -verkkosivustolta.

Joensuun kantakaupungissa asuvat voivat voivat noutaa oppaan syyskuuhun asti seuraavista noutopisteistä: Vaara-kirjastot, Opistotalo Papinkadulla, Kauppakeskus Iso Myy, Prisma Voimatie, K-Citymarket Pilkko, K-market Aittaranta, sekä S-marketit: Noljakka, Siilainen, Jukolanportti, Rantakylä, Utra, Karsikko, Vehkalahti ja Niinivaara

Ilmoittautuminen syksyn kursseille käynnistyy torstaina 12. elokuuta klo 9.30. Kursseille voi ilmoittautua verkossa, puhelimitse p. 013 337 5929 tai Opistotalolla, Papinkatu 3.

Kansalaisopiston ryhmissä noudatetaan voimassa olevia terveysturvallisuusohjeita ja panostetaan hyvään käsihygieniaan jokaisella oppitunnilla. Ryhmäkoot on mitoitettu niin, että 2 metrin etäisyyden pitäminen toisiin osallistujiin on mahdollista. Opetuspaikoissa on saatavilla puhdistusaineita käsille sekä opetusvälineille. Kansalaisopiston ryhmissä on vahva kasvomaskisuositus.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.