Sisältöjulkaisija

angle-left Kansalaisopiston lukuvuosi käynnistyy

Kansalaisopiston lukuvuosi käynnistyy

Syyslukukausi alkaa kansalaisopistossa ja uudet sekä vanhat tutut harrastukset kutsuvat.

Lukuvuodelle on suunniteltu yli 1900 kurssia koko kansalaisopiston toiminta-alueella ja ilmoittautumisia on kauden alussa yli 11 000. Muutamia lajeja ja tekniikoita, kuten Lavista ja paperitaidetta on mahdollista testata ennakkoon maksuttomilla kokeilukerroilla. Kaikki kurssit löytyvät ajantasaisinta osoitteesta www.opistopalvelut.fi/joensuu.  Kursseille voi ilmoittautua jatkuvasti - kuitenkin viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua, jotta nähdään täyttyykö kurssin mininiosallistujamäärä. Jos kurssi on jo alkanut ja sillä on tilaa, kurssille voi ilmoittautua myös kesken, mikäli opetuksen luonne sen sallii.

Myös luentosyksy on täyteläinen ja täynnä taidetta, musiikkia, hyödyllistä tietoa ja kulttuuria hyvin läheltä ja hyvin kaukaa. Kaikki kansalaisopiston luennot ovat maksuttomia ja avoimia kaikille.

Painetun opinto-oppaan jakeluaika Joensuun kantakaupungin noustopisteissä on päättynyt 31. elokuuta. Oppaiden menekki oli odotettua suurempi ja useammissa noutopisteissä komeili viimeisenä päivänä tyhjä tai lähes tyhjä noutoteline. Jos jäit ilman omaa painettua opastasi, voi sellaisen noutaa vielä kansalaisopiston toimistosta Opistotalolta osoitteesta Papinkatu 3 (ma-to klo 9.30-15.00). Voit selata verkossa myös oppaan PDF-versiota.