Sisältöjulkaisija

angle-left Kansalaisopiston aikuisten ryhmät alkavat etäopetuksessa 17.1. – Lähiopetukseen pyritään palaamaan

Kansalaisopiston aikuisten ryhmät alkavat etäopetuksessa 17.1. – Lähiopetukseen pyritään palaamaan

Pohjois-Karjalan heikentynyt koronatilanne rajoittaa kansalaisopiston lähiopetuskurssien käynnistymistä. Siun Soten, Joensuun kaupungin valmiusjohtoryhmän sekä Itä-Suomen aluehallintoviraston linjausten mukaan kansalaisopiston palvelut voivat toimia seuraavasti: ​

Lasten ja nuorten kurssit, vanhempi-lapsiryhmät, yksilöopetus, sekä maahanmuuttajien UMAKO-kurssit toimivat normaalisti lähiopetuksessa noudattaen terveysturvallisuusohjeita 17.1.2022 alkaen.

Aikuisten lähiopetuskurssit alkavat etäopetuksena 17.1.2022 niiden kurssien osalta, joissa etäopetus on mahdollista. Niiden kurssien aloitusta, joihin etäopetus ei sovi, siirretään toistaiseksi viikolle 5. Ilmoittautuneet saavat tiedon kurssimuutoksesta tekstiviestillä.

Lähiopetuksesta etäopetukseen siirtynyt kurssi on mahdollista perua torstaihin 20.1.2022 klo 15.00 mennessä puhelimitse 013 337 5929 (ma–to klo 9.30–15.00) tai 23.59 mennessä sähköpostitse kansalaisopisto@joensuu.fi. Torstain 20.1. jälkeen normaalit perumisehdot astuvat voimaan.

Uusia etäkursseja perustetaan joustavasti. Etäopetuskursseille on mahdollista ilmoittautua jatkuvasti osoitteessa www.opistopalvelut.fi/joensuu. Myös uusia kurssitoiveita voi esittää: Toivo etäkurssia

Pyrkimys on palata lähiopetukseen heti kun se on mahdollista. Seuraamme ja noudatamme uusimpia linjauksia, ja tiedotamme asiakkaitamme muutoksista välittömästi. Pahoittelemme muutosta!

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.