Sisältöjulkaisija

angle-left Kalevan Kisat ja Kansainväliset Suurmarkkinat Joensuussa 4.–7. elokuuta – keskustassa poikkeavia liikennejärjestelyitä

Kalevan Kisat ja Kansainväliset Suurmarkkinat Joensuussa 4.–7. elokuuta – keskustassa poikkeavia liikennejärjestelyitä

Joensuun tapahtumakesä jatkuu vilkkaana, kun elokuun 4.–7. päivä Mehtimäellä järjestetään Kalevan Kisat ja keskustassa torin ja kävelykadun alueella Kansainväliset Suurmarkkinat.

Tapahtumiin odotetaan suurta määrää yleisöä ja ne vaikuttavat myös liikennejärjestelyihin. Pysäköintialueilla voi olla ruuhkaa ja pyöräilijöiden tulee taluttaa pyöräänsä markkina-alueella. Osa totutuista pyöräilyreiteistä ja pyöräparkeista ei ole markkinoiden johdosta käytössä. Markkinat rakennetaan 2. ja 3. elokuuta.

Markkina-alue kattaa torin ja keskusaukion lisäksi Siltakadun väliltä Torikatu–Kirkkokatu sekä Kauppakadun väliltä Siltakatu–Malmikatu. Ajoneuvoliikenne on kielletty Kauppakadulla Suvantokadun ja Malmikadun väliltä sekä Torikadulla Vapaudenpuiston ja torin välillä takseja lukuun ottamatta. Huoltoajo ja pihoihin ajo on kaikkiin alueen kiinteistöihin mahdollista.

Kalevan Kisat käydään Mehtimäen yleisurheilukentällä ja kaikille avoin kisojen virallinen oheistapahtuma Kisatori pidetään Louhelan kentällä. Raviradan parkki on varattu kisayleisön parkkipaikaksi. Kalevan Kisoissa kilpailevat Suomen mestaruuksista maamme parhaat yleisurheilijat. Kisojen ohjelma ja aikataulut: www.kalevankisat.fi

Kansainväliset Suurmarkkinat ovat avoinna to–la 10–20 ja su 10–18. Suurmarkkinoiden kiertueeseen osallistuu yli 120 yrittäjää yli 30 eri maasta ja 15 Suomen maakunnasta. Markkinoilla on tarjolla eri maiden ja maakuntien erikoistuotteita, joita myyvät niiden valmistajat ja kasvattajat. Lisätietoja on osoitteessa www.eurooppamarkkinat.fi.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.