Sisältöjulkaisija

angle-left Joulu ja uusivuosi vaikuttavat liikuntapaikkojen aukioloihin ja ylläpitoon

Joulu ja uusivuosi vaikuttavat liikuntapaikkojen aukioloihin ja ylläpitoon

Joulun ja uudenvuoden pyhäpäivät vaikuttavat liikuntapaikkojen aukioloaikoihin ja ylläpitoon. Yhteenveto tiedoista löytyy osoitteesta www.joensuu.fi/liikuntapaikkojen-poikkeusaukioloajat. Tärkeimmät nostot:

1. Aukioloajat ovat liikuntapaikkakohtaisia, joten aukiolo- ja kunnostusajat kannattaa tarkistaa ko. paikan nettisivuilta, esim. www.joensuu.fi/uimahallit  

2. Latuja ja kenttiä koskeva ajantasainen seurantatieto löytyy osoitteesta https://joensuu.fluentprogress.fi/outdoors  Jouluaattona, joulupäivänä ja uudenvuoden päivänä latuja ei kuitenkaan ajeta eikä jääkenttiä kunnosteta, joten lumisateiden sattuessa saattaa olla huonompi luisto.

3. Maaseutualueiden kuntosalit ovat auki klo 5:30-22:00.

4. Joensuu Areenassa on kaikille avoimia maksuttomia yleisövuoroja joulun välipäivinä 27.-29.12.2023 sekä 2.1. – 3.1.2024 klo 10-14 . Yleisön käytössä olevilla kentillä ja nurmella on mahdollista mm. pelailla jalkapalloa, koripalloa tai salibandya. Vastaavasti yleisurheilualueilla voi juosta tai hypätä pituushyppyä. Myös kuntosali on yli 15-vuotiaiden vapaassa käytössä.
Kyseisenä ajankohtana Areenalla on myös joitakin ennakkoon varattuja vuoroja. Varattujen vuorojen aikana kyseisille kenttäalueille meno on yleisöltä kielletty. Varatut vuorot voi tarkistaa osoitteesta www.tilavajoensuu.fi. Varaathan mukaasi tarvittavat mailat ja pallot sekä ennen kaikkea sisäjalkineet!

5. Liikuntapalveluiden toimisto Areenalla on suljettuna aikavälillä 27.12.2023-1.1.2024.

Liikunnallista joulua!