Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuussa haetaan järjestäjiä lasten ja nuorten Harrastamisen Suomen mallin kerhoihin

Joensuussa haetaan järjestäjiä lasten ja nuorten Harrastamisen Suomen mallin kerhoihin

Joensuun kaupungin nuorisopalvelut hakee toimijoita ohjaamaan Harrastamisen Suomen mallin kerhoja lukuvuonna 2022–2023. Mallin tarkoituksena on mahdollistaa lapsille ja nuorille mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä.

Kerhoja haetaan kilpailutuksella, joka on parhaillaan käynnissä ja päättyy 31. toukokuuta. Kilpailutukseen voivat osallistua niin yhdistykset, osuuskunnat, yritykset kuin kevytyrittäjätkin.

Linkki kilpailutukseen on Harrastamisen Suomen mallin verkkosivuilla osoitteessa https://nuortenjoensuu.fi/harrastamisensuomenmalli/

– Haluamme tarjota lapsille ja nuorille heidän toiveidensa mukaisia laadukkaita ja säännöllisiä harrastuksia. Toivomme, että toimijat lähtisivät rohkeasti kilpailutukseen mukaan, kertoo Harrastamisen Suomen mallin koordinaattori Tiia Turunen.

Nyt haussa olevat harrastukset käynnistyvät ensi syksynä. Harrastuksen järjestäjinä voivat kunnan lisäksi olla urheiluseurat, kulttuuritoimijat, nuorisojärjestöt ja muut yhteisöt, joilla on osaamista lasten ja nuorten kanssa toimimisesta.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.