Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuun yläkouluissa kuusi erikoisluokkaa – haku käynnissä 15.11. asti

Joensuun yläkouluissa kuusi erikoisluokkaa – haku käynnissä 15.11. asti

Joensuun kaupungin yläkouluissa toimii kuusi erikoisluokkaa. Mikäli oppilas on kiinnostunut käymään yläkoulun painottaen musiikkia, liikuntaa, englantia, draamaa tai luonnontieteitä ja matematiikkaa, hän voi hakea erikoisluokalle. Luokille voivat hakea kaikki kaupungin kuudesluokkalaiset.

Joensuun kaupungin yläkoulujen erikoisluokat:

Lyseon peruskoulu: liikunta- ja musiikkiluokka sekä englanninkielinen luokka
Pataluodon koulu: draama- ja liikuntaluokka
Pielisjoen koulu: LUMA-luokka

Erikoisluokille hakuaika on 2.–15.11.2020. Hakulomakkeet löytyvät Wilman kirjautumissivulta https://joensuu.inschool.fi.

Jos Wilman kautta ilmoittautuminen ei onnistu, lomakkeen voi tulostaa osoitteesta www.joensuu.fi/lomakkeet tai pyytää lomakkeen koulusihteeriltä.

Erikoisluokat ovat yleisopetuksen ryhmiä, joten ryhmään pääsy edellyttää, että oppilas pystyy opiskelemaan yleisopetuksen opetussuunnitelman mukaan.

Lisätietoja erikoisluokista on koulujen omilla verkkosivuilla osoitteesta www.joensuu.fi/ylakoulut. Pielisjoen koulun LUMA-luokasta on lisäksi infotilaisuus 10.11. kello 18 koulun auditoriossa, osoitteessa Sirkkalantie 12.

Päätökset erikoisluokille otettavista oppilaista tekee kyseisen koulun rehtori ja päätökset tehdään 29. tammikuuta 2021. Lisätietoja saa tarvittaessa asianomaisesta koulusta.

Oppilaat soittavat studiossa

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.