Sisältöjulkaisija

angle-left Uusin Joensuun Uutiset ilmestynyt: ota talteen retkeily- ja puutarhavinkit

Uusin Joensuun Uutiset ilmestynyt: ota talteen retkeily- ja puutarhavinkit

Joensuun Uutiset -tiedotuslehden tämän vuoden toinen numero ilmestynyt ja se jaetaan joensuulaiskoteihin keskiviikkona 24. toukokuuta.

Tällä kertaa lehden jutuissa

Lisäksi esitellään muuttuvaa Niinivaaran maisemaa ja kuullaan tiukasta talousvuodesta talousjohtaja Satu Huikurin haastattelussa ja kaupunginjohtaja Kari Karjalaisen kolumnissa.

Uudella Jokaisen Joensuu -palstalla esitellään joka kerta joku joensuulainen, joka tekee kaupungistamme paremman paikan.

Jos Joensuun Uutiset -lehteä ei tule kotiin, sen voi noutaa yhdeksältä jakelupisteeltä. Katso täältä jakelupisteiden osoitteet.

Lehden juttuja voi lukea verkkolehdestä joensuunuutiset.fi ja paperilehden verkkoversio (pdf) on täältä.

Jakelupuutteista toivotaan palautetta

Lehti jaetaan ilmaiseksi Karjalan Heilin yhteydessä kaikkiin joensuulaistalouksiin, jotka eivät ole kieltäneet ilmaisujakelua. Mainoskieltotaloudet sen sijaan saavat lehden. Mikäli alueellasi ei jaeta Heiliä, saat Joensuun Uutiset Postin jakamana.

Heilin jakelualueella on Hammaslahdessa ja Enossa lisäksi noin 250 joensuulaiskotia, jotka voivat noutaa lehden muun alueensa ilmaisjakelun tapaan Suomen suoramarkkinoinnin niin sanotuista ”sinisistä postilaatikoista”.

Mikäli asut Joensuussa, mutta et saa lehteä, ilmoitathan jakeluhäiriöstä

Mahdollisista jakeluhäiriöistä saatu palaute on arvokasta! Silloin pääsemme lähettämään puuttuvan lehden jälkikäteen ja pyrimme parantamaan jakelua seuraavaksi kerraksi.

Joensuun Uutiset ilmestyy kolme–neljä kertaa vuodessa ja erilliset teemanumerot ovat mahdollisia. Seuraava Joensuun Uutiset ilmestyy syyskuussa.

Nainen nuotiopaikalla

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.