Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuun kylien yhteinen pumptrack-rata siirtyy Hammaslahteen

Joensuun kylien yhteinen pumptrack-rata siirtyy Hammaslahteen

Joensuun kaupungin kiertävä pumptrack-rata siirretään Tuupovaarasta Hammaslahteen elokuun puolivälissä. Rata siirretään Pyhäselän kirjaston takapihalle ja se on kaikkien asukkaiden vapaasti käytettävissä osoitteessa Opettajantie 3 a.

Pumptrack-rata hankittiin Joensuun kaupungille osallistuvan budjetoinnin määrärahalla ja kesä-heinäkuun ajan rata on ollut sijoitettuna Tuupovaaraan.

– Kylästä kylään kiertävän radan etuna on, että pienempiinkin kyliin on mahdollista saada muutaman kuukauden ajaksi sellaista aktiviteettia, jota ei voida pysyvästi hankkia, kertoo Joensuun kaupungin aluekoordinaattori Anni Koskeli-Ratamaa.

– Varsinaista yleisöryntäystä radalle ei Tuupovaarassa ollut, mutta innokkaita käyttäjiä kyllä löytyi. Toivottavasti Hammaslahdessa rata pääsee jo kovempaan käyttöön, Koskeli-Ratamaa toivoo.

Rataa tullaan siirtämään Joensuun kylästä toiseen ja Hammaslahdessa se saa olla aina lumien tuloon saakka. Ensi kesää ajatellen kartoitetaan parhaillaan sopivaa sijoituspaikkaa Enosta. Ehdotuksia radan pystytyspaikasta voi esittää aluekoordinaattorille sähköpostitse osoitteeseen anni.koskeli-ratamaa@joensuu.fi.

Lisätietoa Joensuun kaupungin osallistuvasta budjetoinnista löytyy verkkosivulta joensuu.fi/osallistuva-budjetointi

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.