Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuun kesä alkaa uudella tapahtumalla – Mehtimäellä esiintyy SANNI, Ida Paul & Kalle Lindroth, Younghearted ja Spekti

Joensuun kesä alkaa uudella tapahtumalla – Mehtimäellä esiintyy SANNI, Ida Paul & Kalle Lindroth, Younghearted ja Spekti

Joensuussa järjestetään koulujen päättäjäisviikonloppuna uusi tapahtuma Mehtimäki LIVE. Tapahtuman järjestää yhteistyössä Joensuun Maila ja Joensuun Nuorisovaltuusto.

Pesäpallostadionin lavalle nousevat 4. kesäkuuta Younghearted, Ida Paul & Kalle Lindroth, Spekti ja SANNI.

– Olemme erittäin innoissamme, että pääsemme järjestämään Joensuun kesäkauden avauksen, Joensuun Mailan toimitusjohtaja Matti Lindholm iloitsee.

– Pesäpallostadion toimii loistavasti myös muiden tapahtumien kuin vain pesäpallo-otteluiden pitopaikkana. Tällä artistikattauksella tapahtumasta tulee varmasti ikimuistoinen.

Tapahtuman ensimmäinen esiintyjä valitaan huhtikuussa Stagelippu-kilpailulla. Festarilipusta voivat kisata Joensuun seutukunnan keski-iältään alle 29-vuotiaat bändit ja artistit. Kilpailuun voi ilmoittautua vielä 1.4.2022 asti. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet löytyvät Nuorten Joensuun verkkosivuilta.

Mehtimäki LIVE on sallittu kaikenikäisille: Pesäpallostadion on jaettu kahtia: toinen puoli on ikärajaton ja toinen puoli on sallittu vain täysi-ikäisille (K18).

Tapahtuman pääsyliput ovat myynnissä Ticketmasterissa. Pääsyliput alle 18-vuotiaille alkaen 9,90 euroa ja yli 18-vuotiaille alkaen 29,90 euroa. Mehtimäki LIVE:en myydään myös aitioita ja ruokailun sisältäviä VIP-pääsylippuja.

– On jo aikakin saada päättärilauantaille kunnon musiikkitapahtuma! Etenkin korona-aikaan nuorille ei ole ollut tarjolla oikein mitään, mutta nyt Mehtimäki LIVE on hieno startti kesälle, hymyilee Joensuun nuorisovaltuuston puheenjohtaja Eemeli Onatsu.

Joensuun kaupunki ja nuorisovaltuusto tarjoavat 13–18-vuotiaille joensuulaisille 1500 lippua Mehtimäki LIVE:een. Tarkemmat ohjeet kerrotaan lähempänä tapahtumaa. 

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.